Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

περαίωση ή παράδοση;



Με τα σημειώματα της περαίωσης στα χέρια είναι από προχθές πολλοί επιχειρηματίες στο νησί μας αλλά και σ' ολόκληρη την Ελλάδα. Πολλοί υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ “στολίζουν” τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου για την σπουδή τους να στείλουν την περαίωση παραμονές εκλογών με συνέπεια να χάνουν κάθε μέρα ψήφους.
Άλλοι εκτιμούν ότι η κυβέρνηση είναι παιδική χαρά και κανένας δεν συνεννοείται με τον άλλον. Αυτή η έλλειψη συντονισμού οδήγησε στην αποστολή της περαίωσης παραμονές εκλογών.
Άλλοι, πιο υποψιασμένοι εκτιμούν, ότι η αποστολή έγινε για να χάσουν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ και να οδηγηθεί εκ του λόγου αυτού η χώρα σε εκλογές.
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ    www.kefaloniagate.gr
Ο δημοσιογράφος του Panorama, ρωτά τον Γιώργο Πανανδρέου: «Σε περίπτωση αρνητικής, για την κυβέρνηση ψήφου -όπως λένε οι δημοσκοπήσεις- απειλείτε ότι θα διαλύσετε τη βουλή: πρόκειται για προπαγάνδα;».

«Όχι, είναι πραγματικότητα. Αν οι ομάδες συμφερόντων που πλήξαμε με τις μεταρρυθμίσεις μας, πούνε “ φτάνει, πρέπει να σταματήσουμε τις αλλαγές που είναι σε εξέλιξη”, τότε δεν μου μένει παρά να απευθυνθώ σε όλο τον ελληνικό λαό», εξηγεί ο πρωθυπουργός.
απόσπασμα απο newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου