Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ !


ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΦΟΡΤΕΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
Έπειτα από 150 χρόνια σε λίγες μόλις ώρες καλούμαστε οι Κεφαλονίτες και οι Θιακοί μαζί με τους άλλους Επτανήσιους ,να επανακτήσουμε την Ιστορική μας ταυτότητα.
Η 7η Νοεμβρίου του 2010 αποκτά εκ των πραγμάτων ,για τα Επτάνησα και την Ελλάδα ,Ιστορική αξία
αφού γίνεται ουσιαστικά η επανεκκίνηση του πρώτου Ελληνικού Κράτους.
Μπροστά σε αυτό το Ιστορικό γεγονός οι Επτανήσιες και οι Επτανήσιοι πολίτες φέρουν βαριά την ευθύνη μπροστά στην κάλπη της Κυριακής.
Να ψηφίσουν αυτούς που αποδεδειγμένα πιστεύουν στην Περιφέρεια των Ιονίων Νήσων.
Τα ψευτοδιλήμματα και οι εκβιασμοί του τύπου “ ή εμείς ή το χάος”  “ψηφίζετε τους εκλεκτούς μας ή πάμε σε εθνικές εκλογές” είναι βέβαιο ότι δεν βρίσκουν έδαφος στο μυαλό και την καρδιά των Επτανησίων  ενώ απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα και διασύρουν την Ελλάδα διεθνώς.
Όσοι επιδιώκουν να περάσουν  το μήνυμα της συντέλειας του πολιτικού συστήματος  εφόσον δεν ψηφιστούν οι επιστρατευμένοι συνδυασμοί, απλά αποτελούν υβριστές της Επτανησιακής Ιστορίας.
Όσοι επιδιώκουν να επιβάλουν τους υποψήφιους των κομματικών σωλήνων ως τους σωτήρες των Επτανήσων προσβάλουν βάναυσα το μεγάλο Επτανησιακό πολιτισμό.
Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αποκτούν χαρακτήρα προσωπικής και συλλογικής αξιοπρέπειας για αυτό και το μήνυμα πρέπει να είναι ξεκάθαρο.
Στον πολιτισμό των Επτανησίων δεν ανήκουν και δεν ανήκαν ποτέ καταχθόνιες πρακτικές.
Στην Περιφερειακή κάλπη της 7ης Νοεμβρίου, ο καθένας από εμάς θα σταθεί  ως Έλληνας πολίτης και ταυτόχρονα ως Επτανήσιος Πολίτης  αλλά και ως Κεφαλονίτης και Θιακός
Ως Έλληνας πολίτης οφείλει να σκεφτεί ποιος ευθύνεται για τη δεινή οικονομική κρίση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας. Να σκεφτεί ποιος ευθύνεται για τις συνέπειες του Μνημονίου και τις περαιώσεις .
Να απαντήσει αν είναι συνυπεύθυνος όπως του καταμαρτυρούν, για το κατάντημα της χώρας και βέβαια να αναρωτηθεί αν όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα του τα είχαν υποσχεθεί πριν ένα χρόνο.
Ως Επτανήσιος πολίτης οφείλει να απαντήσει αν εγκρίνει την υποτίμηση της νοημοσύνης του επιτρέποντας να του υφαρπάξουν την ψήφο αυτοί που πιστεύουν στη διάλυση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Ως Κεφαλονίτης και Θιακός πολίτης οφείλει να αποφασίσει για τον καταλληλότερο Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη όπως  ο ίδιος  κρίνει, αφού πρώτα συγκρίνει το βίο και την πολιτεία όλων των υποψηφίων . Το λόγο έχουν οι Κεφαλονίτες και οι Θιακοί και όχι τα όποια άγνωστα κέντρα επιλογής ανάδειξης και προβολής υποψηφίων.
Η 7η Νοεμβρίου μπορεί να αποτελέσει το τέλος μιας φαύλης εποχής που αποδοκιμάζουμε και την αρχή μιας νέα εποχής που ευαγγελιζόμαστε για τα Νησιά μας .

Η Επτανησιακή Αναγέννηση με υποψήφιο Περιφερειάρχη το Γιώργο Καλούδη εξασφαλίζει διέξοδο από το αδιέξοδο που προδιαγράφουν οι υποψηφιότητες  της Αθηναϊκής κομματικής γραφειοκρατίας.
Ζητάμε την ψήφο σας  με την ευθύνη που μας δίνει η προσωπική μας πολιτική ιστορία .
Την Κυριακή στην κάλπη καταθέτουμε την προσωπική και συλλογική μας αξιοπρέπεια και όχι την κομματική μας ταυτότητα.
Ψηφίζουμε υπερήφανα και αδέσμευτα με το χέρι στην καρδιά και την ψυχή μας στην Ιστορία και το μέλλον του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου