Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

1-0 Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ!!! ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Στο… λεωφορείο της πρόκρισης!

Στο… λεωφορείο της πρόκρισης!Ούτε κρύο, ούτε απεργίες, ούτε… Ζενίτ! Η σοβαρή ΑΕΚ δεν πρόκειται ν’ αφήσει τίποτα απ’ όλα να της χαλάσει το «πάρτι» πρόκρισης στο ΟΑΚΑ! Η ΠΑΕ βάζει λεωφορεία για τους -μη έχοντες μέσο- προσκεκλημένους, ο Μανόλο Χιμένεθ (αισιοδοξεί ότι) βάζει «κομάντος» απέναντι στους Ρώσους και όλοι μαζί ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν το βράδυ (22:05, ΑΝΤ1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) την επιστροφή της ευρωπαίας ΑΕΚ!


45' ΓΚΟΛ 1-0 Ο ΑΡΗΣ!

40' Καλή στιγμή για τη Ρόζενμποργκ με σουτ του Ντέμιντοφ να κοντράρει στα σώματα και να καταλήγει κόρνερ.

Έχουν ισορροπήσει οι Νορβηγοί στα τελευταία λεπτά και βγαίνουν πιο συχνά μπροστά.

30' Για πέναλτι διαμαρτύρονται οι παίκτες του Άρη σε επαφή του Ντέμιντοφ με τον Τσέζαρεκ μέσα στην περιοχή.

23' Εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Μίσελ, υποχρεώνει τον Όρλουντ να πέσει εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία και να αποκρούσει.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίζεται το ματς. Οι Θεσσαλονικείς έχουν την πρωτοβουλία και προσπαθούν -κυρίως από δεξιά- να φτάσουν σε ένα γκολ που θα απλοποιήσει την υπόθεση πρόκριση.

13' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Μετά από διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα, αυτή στρώνεται στον Τόχα, που πιάνει σουτ, το οποίο αποκρούει ο Όρλουντ.

Συμπληρώθηκαν δέκα λεπτά στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' με τους παίκτες του Άρη να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς όμως να είναι διατεθειμένοι να πάρουν υπερβολικό ρίσκο. Άλλωστε και η ισοπαλία τους δίνει την πρόκριση, εφόσον η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν νικήσει στο Λεβερκούζεν.

5' Μακρινό σουτ του Χένρικσεν, χωρίς πρόβλημα μπλοκάρει ο Σηφάκης.

1' Έναρξη του αγώνα. Απίστευτη η ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει οι φίλοι του Άρη.



ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Κουλουχέρης, Τόχα, Τσέζαρεκ, Κόκε, Μίσελ, Μενδρινός, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας.

Στον πάγκο: Βελλίδης, Νέτο, Οριόλ, Ρουίς, Φατί, Καζναφέρης, Τσεσνάουσκις.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: Όρλουντ, Λούστιγκ, Ντόρσιν, Ανάν, Μπιάρσμιρ, Χάμτφαλ, Μόλντσκρεντ, Ντεμίντοφ, Σκέλμπρεντ, Χένρικσεν, Πρίτσα.

Στον πάγκο: Μπρέθεν, Όλσεν, Βίνσνες, Ίβερσεν, Γουάντμπερκ, Έσεν, Οβιάσου.



Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για τον αγώνα κόντρα στη Ρόζενμποργκ. Όπως έγινε γνωστό μετά τη μεγαλειώδη νίκη επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη, αν οι «κίτρινοι» επικρατήσουν απόψε και πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση θα μοιραστούν έξτρα πριμ. Το ακριβές ποσό δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό αγγίζει τις 200.000 ευρώ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου