Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΝΟΑ στο πόλο




Θα κληρωθεί με ομάδα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας!!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργστολίου και το τμήμα Υδατοσφαίρισης γνωρίζει στους φίλους του αθλήματος και γενικά του αθλητισμού ότι,  ο προκαθορισμένος αγώνας  μεταξύ Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – Κ.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΣΙΩΝ, για την Α΄Φάση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ που θα γινόταν την Τετάρτη 08/12/2010 και ώρα 15:00μ.μ. στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου δε θα εκτελεστεί, κατόπιν έγγραφης ειδοποίησης από την Ομοσπονδία μας, λόγω μη συμμετοχής της φιλοξενούμενης ομάδας με αποτέλεσμα ο αγώνας να κατοχυρώνεται υπέρ μας.
Έτσι η ομάδα Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ αυτομάτως περνάει στην Β' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στις 16 ομάδες πανελλαδικά και θα κληρωθεί στις 26/01/2011 με μια αντίπαλη ομάδα από την Α1 εθνική κατηγορία όπως Ο.Σ.Φ.Π., Π.Α.Ο. , ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΠΑΟΚ, Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ κ.α..
Ελπίζουμε η κλήρωση να είναι ευνοϊκή για μας ως προς την έδρα κι έτσι οι κάτοικοι να απολαύσουν ένα δυναμικό παιχνίδι και ιστορικό , όπου για πρώτη φορά ομάδα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας θα αγωνιστεί στον τόπο μας.
Λυπούμεθα που ο Κολυμβητικός Όμιλος Ποσειδών Ιλισσίων δεν ήταν σε θέση λόγω οικονομικών να έρθει στην Κεφαλονιά για τον αγώνα του.    Είναι αποτέλεσμα των οικονομικών προβλήμάτων που περνάει ο αθλητισμός.
Καταρρίπτονται όλα όσα μας διδάσκει ο αθλητισμός, το ευ αγωνίζεσθαι, το αθλητικό πνεύμα,  την ευγενή άμιλλα.  Όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα  αποτελούν επικίνδυνα σημεία της εποχής μας.  Μηδενίζεται η αξία του αθλητισμού.
Δε επιρρίπτουμε ευθύνες στο Σύλλογο.  Ευθύνες επιρρίπτουμε στο σπάταλο μέχρι σήμερα κράτος .  Είναι λυπηρό που οι κάτοικοι μας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος που είχαν μια ευκαιρία να θαυμάσουν και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας, την έχασαν.  Εμείς, θέλαμε να δείξουμε στους κατοίκους  ότι ξέρουμε να νικάμε και όχι να παίρνουμε βαθμούς ελέου Θεού κι ότι είμαστε αντάξιοι της συμπαράστασης τους.
Εκ μέρους όμως αυτού του συλλόγου (που δεν το έπραξε), ζητάμε συγνώμη γιατί σας στερήσαμε ένα ευχάριστο απόγευμα της Τετάρτης.

Απο το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου