Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ , ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ (ή ΚΑΙ ΔΥΟ) ΣΤΟΥΣ 32

ΑΕΚ-ΖΕΝΙΤ


Τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και όχι μόνο θα είναι στραμμένα σήμερα στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τη Ζενίτ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ. Η ΑΕΚ καίγεται τουλάχιστον για την ισοπαλία, την στιγμή που οι Ρώσοι έχουν έρθει στην Αθήνα για διακοπές.
Την ετικέτα του τελικού έχει η σημερινή αναμέτρηση με τη Ζενίτ για την ΑΕΚ, αφού οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα για να προκριθούν στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Συγκεκριμένα, η «ένωση» με ένα βαθμό περνάει ως δεύτερη, ενώ αν χάσει δεν θέλει νίκη της Άντερλεχτ στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου. Ο ενθουσιασμός στις τάξεις του κόσμου της ομάδας είναι μεγάλος και σήμερα αναμένεται πολύς κόσμος στην Καλογρέζα, που θα δώσει μία έξτρα ώθηση στην ομάδα. Η ΑΕΚ προέρχεται από το επιβλητικό 4-0 επί της Λάρισας στο πρωτάθλημα, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Στο Γιουρόπα Λιγκ πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στην Κροατία την περασμένη αγωνιστική επί της Χάιντουκ με 3-1 και έθεσε εαυτόν φαβορί για την πρόκριση. Ο τεχνικός της, Μανόλο Χιμένεθ, ζήτησε υπομονή από τους παίκτες του και μεγάλη προσοχή στην άμυνα. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα απουσιάσουν οι Τζιμπούρ και Αργυρίου, αλλά κανονικά στην αποστολή της ομάδας θα είναι ο Σάχα.
Στον αντίποδα, η Ζενίτ έρχεται στην Ελλάδα όπως είπαμε και νωρίτερα για διακοπές. Οι Ρώσοι με πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις τους έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού και το ματς γι’ αυτούς είναι τελείως διαδικαστικού χαρακτήρα. Έχει ήδη γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Ρωσία και την περασμένη αγωνιστική (αν και είχε εξασφαλίσει την πρόκριση) επικράτησε άνετα της Άντερλεχτ με 3-1. Το θέμα είναι σε ποια κατάσταση θα εμφανιστούν οι ποδοσφαιριστές του Λουτσιάνο Σπαλέτι, οι οποίοι την Παρασκευή επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους από ολιγοήμερες διακοπές. Σημειωτέον πως ο Ιταλός προπονητής δεν δέχθηκε ούτε μία ερώτηση για τον αγώνα με την ΑΕΚ στην τελευταία συνέντευξη Τύπου (στη Ρωσία). Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, άφησε εκτός αποστολής τους Ανιούκοφ, Κρίζανατς, Μπιστρόφ, Ντάνι, Κερζακόφ. Αντίθετα οι Ντενίσοφ και Σεμάκ είναι στην αποστολή, αλλά είναι αμφίβολοι.
Θεωρώ πως η Ζενίτ θα εμφανισθεί χαλαρή στο ΟΑΚΑ και η ΑΕΚ θα καταφέρει να πάρει τη νίκη, που θα της δώσει το εισιτήριο για τους «32» του θεσμού. Η κακή αμυντική λειτουργία της «ένωσης», αλλά και η χαλαρότητα από τους Ρώσους με οδηγούν τόσο στο Over, όσο και στο goal/goal.
ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΚ: (Μανόλο Χιμένεθ), Σάχα, Γιάχιτς, Μανωλάς, Δέλλας, Καράμπελας, Καφές, Μάκος, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο, Μπλάνκο.
ΖΕΝΙΤ:  (Λουτσιάνο Σπαλέτι), Μαλαφέφ, Ροσίνα, Άλβες, Λούκοβιτς, Χούμποτσαν, Σιρόκοφ, Ζιριανόβ, Λάζοβιτς, Ντενίσοφ, Χούζτι, Μπουκχάροφ.

Στο χέρι του Αρη η υπόθεση πρόκριση















πηγή: www.ANT1online.gr
Δημοσιεύθηκε: 12:33 - 16/12/10
Τη νίκη που θα του εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τους «32» του Europa League επιζητά απόψε (20:00, ζωντανά στον ΑΝΤ1) ο Άρης κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Ρόζενμποργκ στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Europa League. Οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται το «τρίποντο» ή τουλάχιστον το ίδιο αποτέλεσμα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και να αφήσουν εκτός συνέχειας την κάτοχο του τροπαίου.
Αν οι παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν νικήσουν, τότε θα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία.
Μεγάλο «όπλο» του Άρη στην προσπάθειά του να φτάσει στη νίκη απέναντι στους Νορβηγούς θα είναι ο κόσμος του, που θα δώσει βροντερό «παρών» στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης». Την ίδια ώρα, η Ρόζενμποργκ παρότι έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από τη διοργάνωση, δηλώνει έτοιμη να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 και με την εξής σύνθεση: κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σηφάκης. Στην άμυνα θα παίξουν οι Νέτο, Κουλουχέρης, Λαζαρίδης και Βανγκέλι. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Φατί και Τόχα, οι οποίοι θα έχουν μπροστά τους τον Χαβίτο και τον Μενδρινό. Επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Κόκε και Τσέζαρεκ.
Η βαθμολογία 2ου Ομίλου:


1. Λεβερκούζεν 11
2. Αρης 7
3. Ατλέτικο Μαδρίτης 7
4. Ρόζενμποργκ 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου