Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Υπο κατάληψη το ΤΕΕ Αργοστολίου

Τρίτη μέρα κατάληψης για το ΤΕΕ Αργοστολίου το οποίο εδρεύει στη Λάσση, (χώρος παλιού οικοτροφίου). Οι μαθητές μετά την 6η Δεκεμβρίου που δεν προσήλθαν στα μαθήματα στα πλαίσια των εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου,  αποφάσισαν κατάληψη η οποία και συνεχίζεται απο τότε. Τα αιτήματα των μαθητών του λυκείου δεν έχουν γίνει γνωστά. Αξίζει να σημειωθεί οτι η παρουσία των μαθητών περιορίζεται στα 3-4 άτομα. 



 μετά  αντιγράφω  δύο  σχόλια απο την ανάρτηση μου για την διαδήλωση των μαθητών  1η  δεκέμβρη
εδώ
Ανώνυμος είπε...
bravo paidia :-) hr8e o kairos na paroume auto pou mas anhkei san onta se auton ton planhth..thn eleu8eria mas na zhsoume..anatrixiasa..k kserete giati?? giati vlepw oti uparxoume polloi an8rwpoi telika se auton ton planhth pou skeftomaste to idio,oti an enw8oume mporoume na ta kataferoume..oloi mazi..ena.k as mhn to vlepoume kapoies fores(otan nio8oume monoi)8eloume na uparxei sevasmos se emas k ton planhth kati to opoio autoi to katastrefoune me ola auta pou kanoune mono k mono gia na vgaloune kerdos...APLHSTIA. 8eloume mia omorfh k hsuxh zwh me eirhnh k euhmeria katerina tsori
Ανώνυμος είπε...
εκτός απο αυτούς που πάνε να βγάλουνε κέρδος, υπάρχουν και αυτοί που πάνε να βγάλουν υπεραξία απο την αυτόνομη διαδήλωση των μαθητών την 6/12. Η διαδήλωση των μαθητών ήταν αυθόρμητη και χωρίς την καθοδήγηση του κκε και της ελμεκι. γνήσια σκύλια του στάλιν και ξαδέρφια του γκέμπελς θα έλεγα που πάνε να καπελώσουν οποιαδήποτε αγωνιστική δράση γίνεται στην κεφαλονιά και παντού. ας μην ξεχνάμε ότι αυτά τα σταλινόσκυλα έχουν συκοφαντήσει ανεξάρτητους αγώνες πολλές φορές με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την εξέγερση του πολυτεχνείου, όπου γράφαν στο φύλλο της πανσπουδαστικής οτι αυτοί που είχαν μαζευτεί στο πολυτεχνείο (στη χούντα) ήταν ...προβοκάτορες!!! αυτοί που συκοφαντήσαν και την εξέγερση του δεκέμβρη. Λέγοντας ότι η πραγματική λα'ι'κή εξέγερση δε θα σπάσει ούτε ένα τζάμι... αλήθεια, την δικτατορία του προλεταριάτου που εφαρμόσαν στην ρωσία την πραγματοποίησαν με τριαντάφυλλα? έχετε υπόψιν σας ότι η οργή των "ακομμάτιστων" και των "αυτόνομων" θα περάσει και απο το κκε. είμαστε εικόνα απο το μέλλον... (Α)  9 Δεκεμβρίου 2010 3:18 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου