Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΤΡΑ - ΣΥΡΡΑΞΗ ΑΛΟΔΑΠΩΝ

Πάτρα: ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ από την άγρια σύρραξη των αλλοδαπών- Η φωτιά στην πλατεία Δροσοπούλου

Δείτε τα πλάνα 

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ  http://www.thebest.gr


Σκηνές τρόμου έζησαν απόψε οι κάτοικοι της περιοχής Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα. Το θέμα της μετανάστευσης επανέρχεται δριμύτατο στην πόλη και προκαλεί σοβαρό προβληματισμό.
Δειτε σκηνές από την σύρραξη και την φωτιά που έβαλαν στην κατασκευή που βρίσκεται στην πλατεία Δροσοπούλου.



Επτά αυτοκίνητα έσπασαν απόψε οι πρόσφυγες στον Άγιο Διονύσιο- Τρεις οι τραυματίες

Το δελτίο της αστυνομίας


Απο την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας εκδόθηκε δελτίο Τύπου σχετικά με τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι και το βράδυ στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας. Αναφέρει συγκεκριμένα:
"Σήμερα  (16-12-2010) και ώρα 14.30 έλαβε χώρα  επεισόδιο μεταξύ ομάδας Αφγανών και Αφρικανών στον επιβατικό Σταθμό του ΟΣΕ Πατρών. Με την άμεση παρέμβαση Αστυνομικών δυνάμεων το επεισόδιο έληξε χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί και υλικές ζημιές.
Περί ώρα 17.50, ομάδα -150- περίπου ατόμων,  Αφρικανικής καταγωγής,  κινήθηκαν δια της οδού Όθωνος Αμαλίας, προς το αμαξοστάσιο του ΟΣΕ Αγ. Διονυσίου όπου έχουν βρει προσωρινό κατάλυμα Αφγανοί μετανάστες, κρατώντας στα χέρια τους ξύλα και πέτρες και επιτέθηκαν σε αυτούς. Με την άμεση παρέμβαση Αστυνομικών δυνάμεων διαχωρίστηκαν και απομακρύνθηκαν από το σημείο.
Από τη μεταξύ τους ρίψη αντικειμένων τραυματίσθηκαν ελαφριά τρείς Αφγανοί, προκλήθηκαν φθορές σε επτά σταθμευμένα οχήματα και πυρκαγιά  σε σκέπαστρο εγκαταλειμμένης καφετέριας επί της οδού Δροσοπούλου, η οποία κατεσβέσθη   από Π.Υ.Πατρών.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου