Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΡΟΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!!!

A/A             OMAΔΑΒΑΘΜΟΙ
1Π.Α.Ο.ΕΥΓΕΡΟΣ15
2*Π.Α.Ο.ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ12
3*
Α.Ο.ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
11
4Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΕΑΣ  ΙΘΑΚΗΣ  9
5Α.Ε.ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  6
6Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ  5
7Α.Σ. ΠΥΛΛΑΡΙΑΚΟΣ  2
8 Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ  0








*ΑΠΟΕΝΑΝ  ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΡΟΠΑΛΙΕΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ  ΣΤΟΝ  ΠΑΝ-- ΚΕΦΑΛΗ -ΝΙΑΚΟ!!!!

 


Σε ένα παιχνίδι το καλύτερο μέχρι τώρα στη Β κατηγορία ο Ηρακλής κέρδισε στις καθυστερήσεις τον Παγκεφαλληνιακο 3-2
Στο 28 του αγώνα ο Ηρακλής έκανε το 1-0 με τον Στάβερη μετά από ατομική προσπάθεια αδειάζοντας την άμυνα των φιλοξενούμενων . Η απάντηση του Πάγκε ηρθε στο 40 με τον Κουλουμπή Ο. κάνοντας το 1-1 με κεφαλιά. Στο 55 ο Πάγκε περνάει μπροστά στο σκορ με τον Ίγκλις να ευστοχεί από το σημείο του Πεναλτυ κάνοντας το 1-2. Οι φιλοξενούμενη μέχρι και το 70 είχαν το πάνω χέρι στο παιχνίδι . στο 75 οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για μια φάση Πεναλτυ που δεν δίνετε από τον διαιτητή Σπανοπουλο με αποτέλεσμα ο  Κατσιγιώργης να δεχτή την κόκκινη κάρτα . Οι γηπεδούχοι με έναν παίχτη παραπάνω και με την αδράνεια του «Παγκε» κάνουν στο 77 το 2-2 με τον Μαράτο. Στις καθυστερήσεις  ο Καμπίτσης με  εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζανετάτου κάνοντας το τελικό 3-2 υπέρ του Ηρακλή.
ΗΡΑΚΛΗΣ: (Κώστας Βανδώρος), Άννινος, Καμπίτσης, Ρασσιάς, Μεταξάς Φ., Κουστουμπάρδης, Μεταξάς Οδ., Σπαθής (11 Πετράτος)  Κορκός Σ., Στάβερης,  Κορκός Γ., Γουλιμής (65 Μαράτος).
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: (Νίκος Βουτσινάς), Τζανετάτος, Κουλουμπής Γ., Κουλουμπής Ν., Μηλιαρέσης, Ψάλτης, Κουλουμπής Ορ., Κατσιγιώργης, Προβολισιάνος, Κληρονόμος, Ίγκλις, Αρμάντο (46 Αντωνίου)
ΛΟΙΠΑ   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ,ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ   http://kefaloniasports.blogspot.com

Α  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΟΚΙ – ΟΜΑΛΑ 3-0 ΜΕ ΧΑΤ-ΤΡΙK ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΠΟΛΛΑΤΟΥ

ΚΑΙ  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  το πρωί 10:30 στο ΔΑΚ Αργοστολίου  η Σάμη υποδέχεται  την πρωτοπόρο Εικοσιμια  σε ένα δύσκολο ματς και για τους δυο με την Εικοσιμια να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Μισή ώρα αργότερα 11:00 στα Φαρακλάτα τα  Διλινατα αναμετρούνται με την ουραγό Προοδο με τους γηπεδούχους να έχουν το πάνω χέρι. (ρεπο:προννοι)

 Β   ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ:

το μεσημέρι 13:00  στο ΔΑΚ Αργοστολιού η πρωτοπόρος  Ευγερος  φιλοξενεί την Ανωγη  με τους γηπεδούχους να είναι το απόλυτο φαβορί. Και τέλος στο ΔΑΚ Αργοστολιού 15:30 η ΑΕΚ παίζει με την  Ερυσσο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου