Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Στο εορταστικό κλίμα μας βάζει ο εμπορικός σύλλογος "η Κράνη"



Στα πλαίσια αναθέρμανσης της τοπικής εμπορικής αγοράς, καθώς και της δημιουργίας εορταστικής ατμόσφαιρας, ο σύλλογος μας διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων καθ' όλη την διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην πόλη του Αργοστολίου.

Open in new windowΣυγκεκριμένα στην Κεντρική πλατεία Αργοστολίου θα υπάρχουν ξύλινα σπιτάκια με ζαχαρωτά , παγοδρόμιο , λούνα Παρκ και BUNJIE JUMPING (μπάτιν τσάπινκ) για τα παιδιά καθώς και Άγιος Βασίλης . Στο Λιθόστρωτο θα υπάρχει δεύτερος Άγιος Βασίλης που θα μοιράζει σοκολάτες και καραμέλες, ξυλοπόδαροι που θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους και άλλες εκπλήξεις. Τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων θα ακούγονται εορταστικές μελωδίες από ηχεία στους εμπορικούς δρόμους.


Στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου στις 23 και 29 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν φανταστικά σόου με ταχυδακτυλουργούς και μάγους . Όλες οι παραπάνω διοργανώσεις γίνονται με σκοπό την δημιουργία ευχάριστης διάθεσης και συνάμα διασκέδασης του αγοραστικού κοινού καθώς και όλων των πολιτών του Αργοστολίου δίνοντας έναν ξεχωριστό τόνο αυτές τις Άγιες ημέρες. Παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν έμπρακτα τα τοπικά καταστήματα αυτές τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που περνάμε γιατί αυτό είναι καλό για όλους μας. Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Αργοστολίου κ. Γιώργο ΤΣΙΛΙΜΙΔΟ που μας παραχώρησε την Κεντρική Πλατεία για τις εκδηλώσεις καθώς και την ΔΕΠΑΨ για την παραχώρηση του θεάτρου. Ευχαριστούμε τα καταστήματα της πόλης του Αργοστολίου για την ευγενική τους χορηγία.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 03-12-2010
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σταύρος ΣΠΑΘΗΣ Μαρία ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου