Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ!!!!

΄΄ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΄΄


Ένα μήνα πριν τη λήξη της θητείας των Δημοτικών Αρχών αποφασίσατε να κόψετε την αποκομιδή των απορριμμάτων από τον Δήμο Ελειού-Πρόννων
με το πρόσχημα της δήθεν οφειλής του Δήμου μας προς εσάς.
Γνωρίζετε ότι στην πραγματικότητα δεν σας χρωστάμε, αντίθετα εσείς έχετε ανοιχτό λογαριασμό μαζί μας αλλά και με ολόκληρη την ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Οφείλετε να απαντήσετε στις διαδοχικές αιτήσεις μας για χορήγηση σε εμάς των συμβάσεων , προμηθειών και έργων που έχετε συνάψει σαν επιχείρηση .
Οφείλετε να μας χορηγήσετε όλα τα δικαιολογητικά έγγραφα που σας έχουμε ζητήσει, τις προκυρήξεις, τις μελέτες τις αποφάσεις των συμβουλίων σας.
Οφείλετε να απαντήσετε στην από 9-7-2010 αίτηση μας .
Οφείλετε να απαντήσετε στην από 30-7-10 και στην με αριθ. 74/10 ομόφωνη απόφαση του Δήμου μας που σας ζητά λογαριασμό για να μπορέσουμε κάποτε να προβούμε σε έλεγχο των δαπανών της επιχείρησης σας.
Έτσι όπως αντιλαμβάνεστε εσείς μας οφείλετε , κύρια εξήγηση και πρώτιστα οφείλετε στους πολίτες των νησιών μας.
Χάριν της Ιστορίας ο Δήμος μας έχει το 2010 εισπράξει από Δημοτικά Τέλη για απορρίμματα μέχρι της 31-11-2010 331.000 ευρώ, έχει δαπανήσει σε μισθοδοσία των εργαζομένων στην καθαριότητα 222.514 ευρώ , και έχει αποδόση σε εσάς 185.000 ευρώ, συνολικά έχουμε δαπανήσει στην καθαριότητα 407.514 ευρώ δηλαδή 76.514 ευρώ περισσότερα από όσα έχουμε εισπράξει
Αποδίδουμε αυτό το λογαριασμό επειδή θέλουμε να φύγουμε από το Δήμο μας με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ .
Σας προτείνουμε να προσπαθήσετε το ίδιο
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΠΑΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου