Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Α ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Το παιχνίδι στην Ιθάκη μεταξύ Προόδου και Σάμης  κρίθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.Το πρώτο μέρος ανήκε στους γηπεδούχους με κατοχή μπάλας, αρκετέςευκαιρίες για να προηγηθούν . Με τους Σαμικούς να αμύνονται σθεναρά και να έχουνμια αρκετά καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Το ημίχρονο έληξε (0-0).Στο δεύτερο ημίχρονο η Πρόοδος πίεζε ασφυκτικά την άμυνα τηςΣάμης προσπαθώντας να πάρει κεφάλι στον αγώνα και το κατάφερε 85` μετά από ωραίαπροσπάθεια(1-0) 0ι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και με χτύπημα φουλ στο 87` ισοφαρίζουντων αγώνα(1-1).Όμως το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει και στο 92` η Πρόοδος ξαναπαίρνει κεφάλι στο σκορ(2-1), με το σφύριγμα τουδιαιτητή να βρίσκει νικήτρια την ομάδα της Ιθάκης. Αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα παίχτηςτης Σάμης στο 91`.

 σήμερα  έπαιζαν  και οι δύο ομάδες μας στις τρεις, αλλά δεν έχω ακόμη τα αποτελέσματα..  με  διαιτητές  τους κάτωθι:

Α.Σ,ΟΜΑΛΑ
Α.Ο.ΠΡΟΝΝΟΙ
Ε.Α.Κ/
Ε.Π.Σ.Κ.Ι
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΑΝΤΩΝΕΛΟΣ
ΖΑΜΠΑΥΤΗΣ
ΑΝΤΙΓΑΦΗ  ΑΠΟ  http://kefaloniasports.blogspot.com
15:00
Α.Ο.ΗΡΑΚΛΗΣ
ΠΡΟΝΝΩΝ
Π.Α.Ο.ΕΥΓΕΡΟΣ
ΔΗΜ
ΤΖΑΝΑΤΩΝ
ΒΑΣΙΛΟΠ-
ΟΥΛΟΣ
ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ
ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΕ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ  ΤΟ FACEBOOK ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ:
φιλε τα αποτελεσματα ειναι:
ΟΜΑΛΑ - ΠΡΟΝΝΟΙ 1-0 και
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΥΓΕΡΟΣ 0-2

ΚΑΙ  ΑΠΟ   ΝΕΟΤΕΡΗ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΤΟΥ   
Νέο Blog για το ποδόσφαιρο στην Κεφαλονιά.   http://kefaloniasports.blogspot.com

ΟΜΑΛΑ - ΠΡΟΝΝΟΙ 1-0

Καταχωρήθηκε: December 18, 2010, 10:56pm EST

Τα Ομαλά κέρδισαν σήμερα στο ενωσιακό γήπεδο Φαρακλάτων τουςΠροννους με 1-0 το παιχνίδι δύστυχος δεν πρόσφερε θέαμα και από τις δυο ομάδες μεελάχιστες ευκαιρίες. στο 29 άνοιξαν το σκορ τα ομαλά με τον Doko Eris μετα από εκτέλεση κόρνερ και με κακή εξοδο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενωνδεν καταφέρνει να διώξει την μπάλα και ο Doko να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Πουήταν και το τελικό αποτέλεσμα . στη συνεχεία δεν υπήρξε κάποια φάση η οποία είναιάξιο να ανεφέρθη . Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίεςτο μονό που θα αναφέρουμε είναι ένα σουτ του Τραυλού Α. για τους φιλοξενούμενους στο 75 που πέρασε λίγο άουτ από την εστίατου Κουνάδη. Λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 84 δημιουργηθηκεένταση στο παιχνίδι
,οι φιλοξενούμενοι  ζήτησανπέναλτι αλλά ο διαιτητής κ. Βουτσινάς έδειξε παίζετε  και στην συνεχεία να δείχνει κόκκινη κάρταστον Λιναρδατο Δ (δευτερη κιτρινη ) για διαμαρτυρία και απευθείας Κόκκινη στονΠαγουλατο για χτύπημα αντίπαλου εκτός φάσης .
ΟΜΑΛΑ:(ΜΕΣΟΛΩΡΑΣΓ) ΚΟΥΝΑΔΗΣ Χ , ΤΖΑΚΗΣ Π, ΜΕΤΑΞΑΣ Μ(70’ΠΑΠΑΧΡΥΣΑΝΘΑΚΗΣ) ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ Κ(46 ΤΣΙΜΑΡΑΣ Γ) ,ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ Τα, ΧΡΙΣΤΟ Σ, ΜΠΑΜΠΗΣΙ , ΤΟΥΡΛΑΣ Τ, ΑΜΠΤΟΥ Ι, ΤΖΙΒΡΑΣ Φ , DOKO E.
ΠΡΟΝΝΟΙ : ( ΠΑΝΤΕΛΕΙΟΣ ΔΗΜ) ΤΣΙΜΑΡΑΣ Γ, ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ Ε,ΡΑΣΣΙΑΣ Γ , ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ Δ , ΔΙΑΜΑΝΤΑΤΟΣ Μ, ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ  Κ, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Π, ΣΟΛΩΜΟΣ Γ(46’ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ) , ΤΡΑΥΛΟΣ Α,ΤΖΑΝΙΚΟΣ Κ, ΧΙΟΝΗΣ Δ(60’ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ Δ)

Στα Τζανατα ο Ηρακλης και Ευγερος προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιροαλλά ο άνεμος να μην τους αφήνει.Το πρώτα μέρος ξεκίνησε με την Ευγερο να προσπαθεί να κερδίσειτο κέντρο αλλά ο Ηρακλής να κοντράρει . Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε γιατους γηπεδούχους.Η Ευγερος απάντησε και προς το τέλος του ημιχρόνου  επέτυχενα ανοίξει το σκορ (0-1).  Με την έναρξητου δευτέρου ημιχρόνου και με τον αέρα να δυναμώνει  ο ρυθμός του αγώνα έπεσε το παιχνίδι έγινε ανιαρόκαι κουραστικό για τους θεατές και τους παίχτες. Και προς το τέλος του αγώνα ηΕυγερος διπλασίασε τα τέρματα (0-2) της με τον αγώνα να τελειώνει με νικήτριατην Ευγερο.  ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ: (ΚώσταςΒανδώρος), Άννινος, Καμπίτσης, Ρασσιάς (88 Αγγελάτος), Φ. Μεταξάς, Σπαθής. Οδ.Μεταξάς (78 Γιαννάκης), Κουτσουμπάρδης, Στ. Κορκός, Στάβερης, Μαράτος, Βαβάσης(57 Γερ. Κορκός).
ΕΥΓΕΡΟΣ: (Ρέτζι Γκόνι), Λ. Καλαφάτης, Θ. Καλαφάτης, Π. Αγγελόπουλος, Τανούσι,Βεκερίδης, Κωνσταντακάτος, Ερμάλ (77 Καλογεράτος), Δρόσσος (53 Τριανταφύλλου),Κόλλιας (84 Σ. Καλαφάτης), Αντωνάτος, Μαρκαντωνάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου