Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Έρχεται και νέα εβδομάδα απεργιακών κινητοποιήσεων

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν από την ερχόμενη εβδομάδα τα συνδικάτα εργαζομένων, με την ψήφιση του προϋπολογισμού να βρίσκεται αυτή τη φορά στο προσκήνιο.
Η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) κήρυξαν 3ωρη στάση εργασίας 12 με 3 το μεσημέρι και συλλαλητήριο στη 1 μ.μ. στο Σύνταγμα για την προσεχή Τετάρτη, 22 του μήνα. Την ίδια ημέρα στο κοινοβούλιο θα τεθεί προς ψήφιση ο προϋπολογισμός του 2011...

Απεργίες προγραμματίζουν και οι εργαζόμενο στα μέσα μεταφοράς, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου. Το λεκανοπέδιο θα μείνει χωρίς μετρό, ηλεκτρικό, τρόλεϊ και τραμ όλο το 24ωρο. Το επιβατικό κοινό θα μπορεί να βρει στους δρόμους της Αθήνας μόνο λεωφορεία κι αυτά μόνο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Το συντονιστικό των σωματείων εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς προσανατολίζεται σε κινητοποιήσεις που περιλαμβάνουν νέα 24ωρη απεργία την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, στην οποία θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία.

Παράλληλα, για τις υπόλοιπες ημέρες, δηλαδή την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη, Παρασκευή 23 και 24 Δεκεμβρίου ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας.


Read more: http://blogpress-gr.blogspot.com/2010/12/blog-post_3028.html#ixzz18YEauUFo
http://blogpress-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου