Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Τι θα ανακοινώσει σε λίγο η NASA!!!


Σε λίγες ώρες η NASA θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου στην οποία -όπως ήδη σας ενημέρωσε από χθες το newsbomb- θα παρουσιαστούν στοιχεία σχετικά με μία σπουδαία ανακάλυψη!
Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της διαστημικής υπηρεσίας, ανακοινώνεται ότι «θα συζητηθεί μια ανακάλυψη της
αστροβιολογίας που θα έχει συνέπειες στην αναζήτηση αποδείξεων για την εξωγήινη ζωή». Οπως είναι φυσικό η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε όργιο φημών, αφού οι λάτρεις των εξωγήινων, άρχισαν να κάνουν σενάρια για την πρώτη δημόσια εμφάνιση... alien στην συνέντευξη! Αν και είναι σαφές ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, εν τούτοις στις ΗΠΑ τις τελευταίες ώρες παίζονται ακόμη και στοιχήματα σχετικά με το τι μπορεί να αφορά η ανακάλυψη.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press η ανακοίνωση αφορά μια δημοσίευση η οποία θα γίνει στην επιθεώρηση «Science». Οι επιστήμονες που έχουν δει ενημερωθεί για το συγκεκριμένο άρθρο διαρρέουν ότι δεν αφορά ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Η μυστικοπάθεια όμως των υπευθύνων της NASA και η άρνησή τους να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία για την ανακοίνωση, πυροδοτεί την φαντασία!
Δύο από τα σενάρια που κυκλοφόρησαν ευρέως χθες το βράδυ, ήταν τα ακόλουθα:
α) στη λίμνη Μόνο στην Καλιφόρνια, ανακαλύφθηκαν βακτήρια τα οποία μπορούν να επιβιώσουν σε αρσενικό. Δεδομένου ότι κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα εθεωρείτο ανέφικτο αφού οι συνθήκες ήταν άκρως τοξικές για να υποστηρίξουν ζωή, αν ισχύει, τότε ανοίγουν νέοι δρόμοι στην έρευνα για εντοπισμό ζωής σε άλλους πλανήτες. Κι αυτό γιατί κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει ζωή σε περιοχές του διαστήματος οι οποίοι θεωρούνταν ακατάλληλοι και αφιλόξενοι για να τη φιλοξενήσουν. Η εκδοχή αυτή δημοσιεύεται σήμερα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Daily Mail».
β) ότι θα ανακοινωθεί η ανακάλυψη βακτηριακής ζωής στον Τιτάνα, τον μεγαλύτερο δορυφόρο του Κρόνου.
Η συνέντευξη θα δοθεί το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) στην Ουάσιγκτον και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου. Εν αναμονή!

http://www.pyles.tv/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου