Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΠΑΛΑ!!!!!



ΣΤΟΝ   ΑΝΤ1   ΣΤΙΣ  19 : 00  ΖΩΝΤΑΝΑ  ΑΠΟ  ΤΗΝ   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το μεγάλο παιχνίδι για τον Άρη, αυτό με τη  Μάντσεστερ Σίτι μιας εκ των πρωτοπόρων του Αγγλικού πρωταθλήματος, έβγαλε η κληρωτίδα στη Νιόν της Ελβετίας. Κι αν ο Άρης προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τη νικήτρια ομάδα ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Ντινάμο Κιέβου.
 
Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου και το δεύτερο εκτός έδρας στο Μάντσεστερ, στις 24 Φεβρουαρίου.
 
Σε περίπτωση που ο Άρης περάσει θα αντιμετωπίσει Άρης το νικητή Μπεσίκτας - Ντινάμο Κιέβου εκτός έδρας και μετά στο Κλ. Βικελίδης.
 
Η Μάντσεστερ Σίτι, ειναι αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση του Αγγλικού πρωταθλήματος μαζί με την Άρσεναλ με 32 βαθμούς, δύο λιγοτερους από τη Γιουνάιτεντ, που επιπλέον, έχει ένα ματς λιγότερο.
 
Το προφίλ της Μάντσεστερ:
Την ανερχόμενη και συνάμα από τις πιο πλούσιες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Ευρώπης, την Μάντσεστερ Σίτι, καλείται να αντιμετωπίσει ο Άρης στη φάση των «32» του Europa League.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετρά αισίως  120 χρόνια ζωής, καθώς η ίδρυσή της τοποθετείται το 1880. Το όνομα της ωστόσο το απέκτησε το 1894 και αντικατέστησε το προηγούμενο:
Ardwick Association Football Club.

Μαζί με την Γιουνάιτεντ, αποτελούν τις δύο παραδοσιακές δυνάμεις του Μάντσεστερ.


Η πιο επιτυχημένη περίοδος του συλλόγου ήταν στα τέλη της δεκαετίας του 1960,  όταν κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, το Κύπελλο Αγγλίας, το Λιγκ Καπ και το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Κυπελλούχων.


Από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 και έπειτα, ωστόσο ο αγγλικός σύλλογος δεν είχε ανάλογες επιτυχίες με αποτέλεσμα τη δεκαετία του 1990, οι «Πολίτες» να υποβιβαστούν δύο φορές.


Αναφορικά με την παρουσία της στη φάση των ομίλων του Europa League, η προσεχής αντίπαλος του Άρη, δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης, καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου με δέκα βαθμούς, γνωρίζοντας μία μόνο ήττα, από την Λεχ Πόζναν και μένοντας αήττητη στις δύο αναμετρήσεις με την Γιούβεντους. 
 



Ο  ΠΑΟΚ  ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17  ΦΛΕΒΑΡΗ  ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ, ΟΙ   ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ    Ε Δ Ω,,,,,    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  -  ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου