Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Θεόφιλος: Βρεθήκαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο για να υπηρετήσουμε τους Κεφαλονίτες

 
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ   http://kefaloniapress.gr
 
mixalatos_logo_300.jpgΣε συνέχεια της 1ης  συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κεφαλλονιάς και με αίσθημα  ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας θα θέλαμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα:
thofilos_new_300.jpgΉδη από τα μέσα Ιουλίου 2010, γνωστοποιήσαμε ότι η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ θα είναι ένας συνδυασμός που θα αποτελείται από ανθρώπους 
1) που θα είναι ωφέλιμοι στον τόπο
2) θα δίνουν στην τοπική πολιτική και δεν θα παίρνουν
3) απαλλαγμένους από κάθε λογής εξάρτηση
4) ικανούς και κοινωνικά αλληλέγγυους, ιδιαίτερα σήμερα στις συνθήκες της οικονομικής κρίσης και των αδιεξόδων που αυτή οδηγεί
5) έμπειρους αυτοδιοικητικά αλλά και νέους με όραμα.
Η συνεκτική ύλη όλων των παραπάνω θα είναι η ευημερία, η επίλυση των προβλημάτων, η ελπίδα και η διαμόρφωση προϋποθέσεων ανάπτυξης και ευκαιριών προόδου για το νέο Δήμο.
Ένα μεγάλο ποσοστό των συμπολιτών βασιζόμενοι στο όραμα και τις αρχές μας και πιστεύοντας σε εμάς μας εμπιστεύτηκε και μας εξουσιοδότησε να τους εκπροσωπούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο και με όλες τις δυνάμεις μας να παλέψουμε
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
Το ανθρώπινο δυναμικό της παράταξης μας έχει τη θέληση και τη δυνατότητα να προσφέρει στα κοινά και να τιμήσει τη ψήφο των συμπολιτών του.
Όλοι μαζί αποφασίσαμε να θέσουμε ως προτεραιότητα της παράταξης μας:
√ την άσκηση γόνιμης και εποικοδομητικής αντιπολίτευσης με την ταυτόχρονη κατάθεση ουσιαστικών προτάσεων
√ την μη εμπλοκή μας σε πολιτικές μικρότητες
√ την υποστήριξη κάθε πρότασης που θα κατατίθεται και θα ωφελεί τον τόπο μας και την καταψήφιση κάθε πρότασης που θα λειτουργεί εις βάρος της τοπικής κοινωνίας μας
√ την μη άσκηση αντιπολίτευσης για την αντιπολίτευση με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων
√ τη διατήρηση της ανεξαρτησίας μας και τη δραστηριοποίηση μας με γνώμονα την προσφορά στον τόπο μας και όχι τις υπόγειες διαδρομές, σε απογοήτευση κάποιων.
Ο Κεφαλλονίτικος λαός περιμένει και προσδοκά πολλά και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε και να μην τον απογοητεύσουμε.
Βρεθήκαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο για να υπηρετήσουμε τους Κεφαλλονίτες και να προασπίσουμε τα συμφέροντα του τόπου μας ειδικά αυτή τη χρονική περίοδο που η κρίση μαστίζει τα πάντα και τους πάντες.
Μέσα από την εκπροσώπηση της παράταξης μας στη διοίκηση των Νομικών Προσώπων και Επιχειρήσεων του Δήμου θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή μετάβαση τους στα νέα δεδομένα του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Η συμβολή μας για αυτό το μεταβατικό χρονικό διάστημα θα είναι θετική και υπεύθυνη
Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που πιστεύουν ότι μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτή τη μεταβατική περίοδο  και να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας.
Τέλος θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας ότι δεν πρόκειται να παρασυρθούμε σε σχολιασμούς άνευ ουσίας. Οι πράξεις θα μιλήσουν από μόνες τους και αυτοί  θα κρίνουν, όπως -ας μην ξεχνάμε- το έκαναν ήδη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου