Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΤΙΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ ΜΑΣ

Η δραχμή και πάλι στο προσκήνιο!

Η δραχμή και πάλι στο προσκήνιο!
Καταστροφικά σενάρια πριν κάτσουν στο τραπέζι Μέρκελ-Παπανδρέου.

Η ανησυχία για κλιμάκωση της κρίσης χρέους αυξάνεται στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και μαζί με την ανησυχία έρχονται και πάλι τα σενάρια για επαπειλούμενη χρεοκοπία της Ελλάδας αλλά και λίγο πιο δίπλα μας, της Πορτογαλίας. Και να ήταν μόνο αυτό…



Σε ρεπορτάζ της η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung προαναγγέλλει μια ανεξέλεγκτη κατάρρευση της Ευρωζώνης, την ίδια ώρα που κάποιοι οικονομικοί αναλυτές κάνουν λόγο για την έξοδο μεμονωμένων χωρών από την ΟΝΕ!


Έκθεση της ομάδας οικονομολόγων του Οικονομικού Ινστιτούτου του Μονάχου Ifo, Hans-Werner Sinn, σύμφωνα με την εφημερίδα, αναφέρει: «Η υπερχρεωμένη Ελλάδα ενδέχεται το αργότερο το 2013 να χρειαστεί νέα οικονομική βοήθεια».


Και το ρεπορτάζ συνεχίζει: «Αν η Ε.Ε. δε θέλει να παρατείνει τον μηχανισμό στήριξης με μακροχρόνιες μεταφορές χρημάτων απομένουν μόνο δύο λύσεις: επιστροφή της χώρας στη δραχμή ή ένα άνευ προηγουμένου δραστικό πρόγραμμα περικοπών που θα περιλαμβάνει χαμηλότερους μισθούς σε όλο το εργασιακό μέτωπο».


Και όλα αυτά λίγες ώρες πριν συναντηθούν Μέργκελ-Παπανδρέου σε μια συνάντηση που έχει χαρακτηριστεί ως το ραντεβού της χρονιάς.

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ 24ωρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου