Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Η πιο μεγάλη ώρα… ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Δημοσίευση 19/02/2011 10:36  ΑΠΟ  ΤΟ  www.newsbomb.gr
Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011, ώρα 19:30, Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης». Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «μάχονται» για το πρωτάθλημα.
Το… πριμ του κόσμου
«Ετοιμοπόλεμοι» θα παρουσιαστούν οι Πειραιώτες στο μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» με τους «πράσινους». Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει την ευκαιρία να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα, καθώς απουσιάζουν οι τραυματισμού και οι τιμωρίες.
Το «συγκρότημα» του Πειραιά με νίκη επί του «τριφυλλιού» θα έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, καθώς δύσκολα θα καλυφθεί η διαφορά των 10 βαθμών. Αυτό άλλωστε το γνωρίζουν άπαντες στο Λιμάνι και κάτι τέτοιο ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τους ποδοσφαιριστές στην ομιλία του κατά την προπόνηση της Παρασκευής, ζητώντας τη νίκη ως πριμ για τον κόσμο.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων, κάτι που φάνηκε και από την κίνηση των εισιτηρίων, όπου εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού. Στον κόσμο τους θα στηριχθούν οι «ερυθρόλευκοι» για να φτάσουν στο +10.
Από την πλευρά του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να χτυπήσει από τα πλάγια και για τον λόγο αυτό αναμένεται να παρουσιάσει στο δεξί άκρο της επίθεσης τον Κέβιν Μιραλάς, αντί των Ρόμενταλ και Ζαϊρί που δεν έχουν παρουσιάσει σταθερή απόδοση.
Στον «άσο» ο Ούρκο Πάρντο είναι το φαβορί, με τον Τοροσίδη να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και ο Ραούλ Μπράβο το αριστερό. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με τον Όλοφ Μέλμπεργκ θα είναι οι κεντρικοί αμυντικοί.
Πιο μπροστά τους θα βρίσκεται το δίδυμο Ιμπαγάσα – Μοντέστο. Ο Γάλλος θα έχει περισσότερο το… νου του στον ανασταλτικό τομέα, ενώ ο Αργεντίνος θα είναι αυτός που θα οργανώσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού.
Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα κινείται ο Κέβιν Μιραλάς, με τον Άλμπερτ Ριέρα από τα αριστερά, ενώ πίσω από τον Τζεμπούρ που θα είναι ο μοναδικός προωθημένος, θα βρίσκεται ο Φουστέρ, που… σηκώνει το επιθετικό «βάρος» στα τελευταία ματς.

2 σχόλια:

  1. Αυτοί οι 10 βαθμοί είναι το πρόβλημα της συνάντησης γι΄αυτό θα το φτιάξουν «σούπα» μου φαίνεται. Μη δείς να κάθεται να χάνει και ο ΟΣΦΠ!! Μπορεί βέβαια να φοβηθούν και το ξύλο.
    Όλα παίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙ,,, ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΓΟΗΤΡΟΥ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,,, ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή