Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-2 (Ημίχρονο)



ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-2 (Ημίχρονο)
Στο ημίχρονο βρίσκεται η μεγάλη ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Μπροστά με 2-1 στο σκορ οι "πράσινοι", που ανέτρεψαν με γκολ των Σισέ (21') και Λέτο (45') το προβάδισμα που είχε δώσει στην "Ένωση" ο Λαγός (12')!
ΝΑ  ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ  ΣΚΟΡ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ  ΠΑΟ-ΑΕΚ 0-2

Μουσλίμοβιτς: «Ζούμε για την ημέρα του τελικού»

Τον τελικό ονειρεύεται ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Ο Βόσνιος επιθετικός δήλωσε φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και με την σειρά του αφιέρωσε την επιτυχία στον Πάμπλο Κοντρέρας.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Το γνωρίζαμε. Είχαμε πιο καθαρό μυαλό και κερδίσαμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να αφιερώσω τον αγώνα στον Πάμπλο Κοντρέρας για το χαμό του πατέρα του. Είμαστε ευτυχισμένοι που τα καταφέραμε. Γνωρίζω ότι οι φίλοι μας πανηγυρίζουν, είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Ζούμε για την ημέρα του τελικού και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να φτάσουμε εκεί. Δεν ξέρω αν θα μείνω για πολλά χρόνια ακόμη. Πάντως είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ και θα είμαι για πάντα», δήλωσε ο «Μούσλι».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αννίσης  
ΑΥΡΙΟ  ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ  ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου