Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Καινούρια κόλπα...

ο Δήμος Ιθάκης ανακοινώνει τα θέματα του ΔΣ μέσω γνωστού blog

 Ο Δήμος Ιθάκης, ανάρτησε τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου για την ερχόμενη Κυριακή στο γνωστό blog tromaktiko. Τώρα γιατί δε ξέρω, ίσως θεωρεί οτι η σελίδα του δήμου δεν έχει αρκετή επισκεψιμότητα ή δεν είναι όσο λειτουργική θα έπρεπε. Όπως και να χει πρώτη φορά βλέπουμε κάτι τέτοιο.Πολύ πρωτοπόρος ο Δήμος...!!!! Στη συνέχεια το κείμενο που έχει αναρτηθεί στο tromaktiko:

1. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Την Κυριακή 06 – 02 – 2011 και ώρα 11:00 πμ θα γίνει Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιθάκης στο Μορφωτικό Κέντρο, με κυριότερα θέματα...
 :
Ø Ψήφιση προϋπολογισμού ανταποδοτικών τελών ύδρευσης και καθαριότητας.
Ø Σύσταση Επιτροπής απογραφής των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου.
2. ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ
Για την μελέτη και εκτέλεση του Αναπτυξιακού Προγράμματος του Δήμου, θα χρειαστούν εθελοντές – χωρίς αμοιβή –ως παρακάτω :
Ø 1)Χωροτάκτες
2)Λιμενολόγους
3)Αρχιτέκτονες
4)Μηχανικούς
5)Ειδικούς σε θέματα ενέργειας
Ø Δωρητές σε χρήματα ή υλικά
Ø Εργάτες και καθαριστές πάσης φύσεως
Όλοι οι ανωτέρω μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Δήμαρχο απ ‘ ευθείας στο τηλέφωνο : 00306980305665 ή στο mail : i.kassianos@ithaki.gr.
3. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γίνεται προσπάθεια αναβάθμισης της διαδικτυακής σελίδας του Δήμου – www.ithaki.gr – για την άμεση επικοινωνία και ενημέρωση όλων των Ιθακησίων ανά τον κόσμο.
Παρακαλούνται οι πολίτες που έλαβαν αυτή την ανακοίνωση, να ειδοποιήσουν όλους τους γνωστούς, φίλους ή συγγενείς εκτός Ιθάκης, να επισκέπτονται την σελίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου