Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ρεκόρ ακυβερνησίας στο Βέλγιο

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ  http://www.newsbeast.gr

Η επανάσταση της... τηγανιτής πατάτας

Ρεκόρ ακυβερνησίας στο ΒέλγιοΜε παράδοξο τρόπο γιόρτασαν χθες οι Βέλγοι το εξίσου παράδοξο παγκόσμιο ρεκόρ ακυβερνησίας που κατέρριψε η χώρα τους. Επτά χιλιάδες άτομα ξεφάντωσαν στη Γάνδη, πίνοντας και τρώγοντας τηγανιτές πατάτες, ενώ μερικές δεκάδες φοιτητές δε δίστασαν να κάνουν στριπτίζ. Σύσσωμος ο Βελγικός Τύπος, σήμερα, επισημαίνει ότι «δικαιώνεται η φήμη του Βελγίου ως πατρίδα του σουρεαλισμού».

«Αφήνουμε τα γένια μας, απέχουμε από το σεξ, μοιράζουμε τηγανητές πατάτες, γδυνόμαστε, ξεφαντώνουμε. Κι όλα αυτά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρατεινόμενη ακυβερνησία. Αν μη τι άλλο, με όλα αυτά δικαιώνουμε την φήμη μας ως χώρα σουρεαλιστών», αναφέρει στο κύριο άρθρο της η φλαμανδόφωνη εφημερίδα Ντε Μόρχεν.

Η Ντε Σταντάαρτ στον κύριο τίτλο της αναφέρει: «η Γάνδη ξεφαντώνει για το παγκόσμιο ρεκόρ» ενώ η Ντε Τάιντ κυκλοφορεί με κύριο τίτλο: «η επανάσταση της τηγανιτής πατάτας».

«Αυτά τα πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν μόνον στο Βέλγιο» τιτλοφορεί η Χετ Λάστε Νιους, με υπότιτλο: «λαϊκοί τραγουδιστές, 10.000 θεατές και μεγάλη οινοποσία για να γιορταστεί το ρεκόρ της ντροπής».

«Η επανάσταση της τηγανιτής πατάτας στους δρόμους» είναι ο κύριος τίτλος της γαλλόφωνης εφημερίδας Εκό, ενώ άρθρο της Μετρό έχει τίτλο: «Οι τηγανιτές πατάτες μας ενώνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου