Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΜΕ EUROVISION? ΓΕΡΜΑΝΙΑ!






Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Eurovision 2011: Αυτά είναι τα τραγούδια του ελληνικού τελικού

Ακούστε τα 6 τραγούδια που διεκδικούν την εκπροσώπησή μας στην Eurovision όπως μας έδωσε σήμερα η ΕΡΤ
Τα υποψήφια κομμάτια, με την σειρά που μεταδόθηκαν, είναι:

1) Κόκκινα Χαλιά: «Come With Me»

2) ΒαλάντωΤρύφωνος: «The Time Is Now»

3) Τριμητόνιο: «Hamogela

4) ΑντιγόνηΨυχράμη: «It’s All Greek To Me»

5) ΛούκαςΓιώρκας ft. Stereo Mike: «Watch My Dance»

6) Νίκη Πόντε: «I Don’t Wanna Dance»

Όλα τα τραγούδια είναι ποπ, με εξαίρεση της Βαλάντως Τρύφωνος που είναι μπαλάντα.

Ελληνικό στίχο επέλεξαν οι Τριμητόνιο, ελληνικά με αγγλικές «πινελιές» έχει το τραγούδι του Λούκα Γιώρκα.

Πρώτο παρουσιάστηκε το «Come With Me» των Κόκκινων Χαλιών. Σε συνέντευξή του, το συγκρότημα μίλησε για την δημιουργία του και την συμμετοχή του στο «XFactor». Όσο για την Eurovision; «Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος και η παγίδα να κριθείς πολύ αυστηρά και έντονα», είπαν τα μέλη του γκρουπ, προσθέτοντας πως αν δεν πάνε στο Ντίσελντορφ... life goes on.

«The Τime Is Now» τραγούδησε στη συνέχεια η Βαλάντω Τρύφωνος, που μίλησε με την Λένα Αρώνη για την πρώτη της απόπειρα να πάει στον διαγωνισμό, το 2006 με την Κύπρο. «Το θεωρώ μεγάλη τιμή να προταθώ για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον διαγωνισμό», είπε η νεαρή τραγουδίστρια και ευχήθηκε σε 10 χρόνια από τώρα να έχει κάνει τραγούδια που θα αγαπηθούν από τον κόσμο.

Την σκυτάλη πήραν οι Τριμητόνιο με το «Χαμογέλα». «Είναι μεγάλη μας χαρά που συνεργαζόμαστε με έμπειρους ανθρώπους στην Eurovision και έχουμε ήδη ένα αβαντάζ... Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στην Ευρώπη αν πάμε στην Eurovision είναι ότι πρέπει να χαμογελάμε γιατί έχουμε περάσει πολλά», είπε το γκρουπ.

Με το «It’s All Greek To Me» συνεχίστηκε η βραδιά. Στη συνέντευξή της, η Αντιγόνη Ψυχράμη αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Goran Bregovic σε ηλικία 10 ετών και υπογράμμισε: «θέλω να περάσω κάτι πάρα πολύ καλό και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω... Δεν αναλώνομαι με τα σχόλια γιατί με βγάζουν εκτός από αυτό που έχω έρθει να κάνω».

Ο Λούκας Γιώρκας και το «Watch My Dance» ήταν η επόμενη συμμετοχή που παρουσιάστηκε. «Το τραγούδι συνδυάζει την ραπ κουλτούρα και τα 9/8 που εκπροσωπούν το μουσικό DNA του Έλληνα. Αυτό μπορεί να κάνει την διαφορά έξω», είπαν οι συντελεστές του τραγουδιού.

Η βραδιά έκλεισε με το «I Don’t Wanna Dance» και την Νίκη Πόντε, που μίλησε για την πρώτη της φορά στην Ελλάδα. «Πάντα ήθελα να πάρω μέρος σε talent show... Η Eurovision ήταν σαν ένα όνειρο και δεν σκεφτόμουν ότι μπορώ να είμαι στον ελληνικό τελικό ή στον διαγωνισμό», πρόσθεσε η νεαρή τραγουδίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου