Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Facebook: Αλλαγές στα Pages και στην προβολή φωτογραφιών

Δημοσίευση 13/02/2011 08:40 Ανανέωση 13/02/2011 08:44
Τον περασμένο Οκτώβριο, το Facebook ανακοίνωσε αλλαγές στο σύστημα διαχείρισης των φωτογραφιών, ενσωματώνοντας έναν νέο photo viewer, του οποίου η εφαρμογή ξεκίνησε σταδιακά πριν λίγες μέρες σε όλα τα προφίλ των χρηστών. Εκτός αυτού, ανακοινώθηκαν ορισμένες αλλαγές όσον αφορά τις Facebook Pages.
Ο νέος photo viewer, επιταχύνει τη διαδικασία φόρτωσης των εικόνων εξαλείφοντας ορισμένα φαινόμενα που παρατηρούνταν μέχρι σήμερα, όπου φωτογραφίες καθυστερούσαν να ανοίξουν ή δεν φόρτωναν καθόλου. Ακόμη, οι φωτογραφίες ανοίγουν πλέον σε νέο popup παράθυρο, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψετε τη σελίδα που βρίσκεστε.
Επιπρόσθετα, το Facebook υποστηρίζει πλέον υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες αυξάνοντας το όριο του πλάτους τους από 720 σε 2048 pixels.

Όσον αφορά στα Facebook Pages, οι διαχειριστές τους αποκτούν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τη δραστηριότητά της (όπως νέα σχόλια ή Likes) υπό την μορφή ειδοποιήσεων. Προστίθεται επίσης ένα χαρακτηριστικό που πρωτοπαρουσιάστηκε με την ενεργοποίηση των νέων προφίλ, αυτό της εμφάνισης των tagged φωτογραφιών στο πάνω μέρος της σελίδας. Επιπλέον, το φίλτρο «Everyone» είναι προγραμματισμένο κατά τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να εμφανίζει πρώτα τα πιο «ενδιαφέροντα» μηνύματα.
Οι αλλαγές στα Pages θα είναι διαθέσιμες από τις 10 Μαρτίου.
Πηγή: insomnia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου