Ολο το ΠΑΣΟΚ της Κεφαλονιάς μετακόμισε στην Ιθάκη για την πίτα
Την περασμένη Κυριακή έγινε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής οργάνωσης ΠΑΣOΚ Ιθάκης στο κέντρο «Σουλάτσα», στο Βαθύ.
Παραβρέθηκαν περίπου 35-40 άτομα μέλη και φίλοι της οργάνωσης.
Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία του γραμματέα Γερασίμου Δελαπόρτα και δημιουργήθηκε απρόσμενα μια μεγάλη αισιοδοξία, αν κρίνουμε το μικρό χρονικό διάστημα, από τις ήττες που είχε το τοπικό ΠΑΣOΚ και στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.
Επίσης αυτό φάνηκε και από τις παρουσίες των πρώην δημάρχων Γιώργου Βασιλόπουλου, Σπύρου Αρσένη του τέως Επαρχου και νυν δημοτικού συμβούλου και μέλους της Ν.Ε. ΠΑΣOΚ Διονύση Στανίτσα, υποψήφια μέλη στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, που στην περίοδο των εκλογικών διαδικασιών βρισκόντουσαν σε μεγάλη κομματική-πολιτική αντιπαράθεση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα της ήττες στο τοπικό ΠΑΣOΚ.
Από την Κεφαλονιά προσκεκλημένοι ήταν ο βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος, ο τέως υπουργός Αλέκος Καλαφάτης, ο τέως νομάρχης και νυν περιφερειακός σύμβουλος Διονύσης Γεωργάτος, ο τέως πρόεδρος του Ν.Σ. Νίκος Βαλλαιανάτος και το μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣOΚ Αγγελος Μπενετάτος.
Πέρα από τις ευχές για καλή χρονιά, από την ομιλία του βουλευτή ακούσαμε το μεγάλο και σημαντικό έργο νομοθετικών ρυθμίσεων για μεγάλα και μικρά θέματα της Ιθάκης που έγιναν με την ουσιαστική παρέμβαση του βουλευτή.
Το μήνυμα όλων των υπολοίπων ομιλιτών ήταν «ενότητα-ενότητα-ενότητα» και χάραξη της νέας πορείας του τοπικού ΠΑΣOΚ και της Κεφαλονιάς, ώστε η Δημοκρατική παράταξη να ξαναβρεί το δρόμο της ενότητας και της δημιουργίας για το καλό του τόπου μας.
Το φλουρί της πίτας βρήκε ο βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος.