Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΠΙΘΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ TO SABBATO

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ , ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΠΙΘΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ , ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ,   Ω ΡΑ   17 : 00

ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ … ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΟΙΝΙΤΕΣ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!
Στην κοινοβουλευτική συμφορά μας, στα απόβλητα, τους ανιστόρητους κηφήνες, ρέμπελους… Θα ήθελα (η) Τολμώ να Μεταφέρω ότι:
Μετά την παν λαϊκή νίκη, παράλληλα με την αποχώρηση του ασελγεί ΔΝΤ, των ΝΑΖΙ, των γκάγκστερ κοπρολάγνων ανθρωπίδων ευρωπαίων… Οι έλληνες πολιτικοί που σχημάτισαν παρεούλες ανωτέρων δημοσίων υπαλλήλων και έπαιζαν την κυβέρνηση συλλέγοντας τον κόπο του λαού στα συρτάρια τους … ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Κι αν αυτό σε κάποιους φαντάζει ανέκδοτο… Επιτρέψτε μου!!! 1. Αυτό που πρέπει να συμβεί στον λαό ( σαν πρώτη φάση εξυγίανσης η αλλαγή καθεστώτος, τον σεβασμό ενός κουρελιασμένου συνταγματικού δικαίου είναι η ανασύσταση της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ! Η εφαρμογή της κάτω από τις νέες συνθήκες! 2. Αν έλεγες το 1972 ότι ο Γ. Παπαδόπουλος θα πήγαιναν ισόβια θα ήταν ανέκδοτο τότε! Κι αν έλεγες επίσης ότι η ποιο πλούσια χώρα του κόσμου (είκοσι χρόνια πριν) θα καταντούσε εδώ… Πάλι θα ήταν λόγια αστεία! Πρέπει ΟΛΟΙ να ξεκινήσουν να συζητούν ( ώστε το κλίμα να ωριμάσει ) την τιμωρία ως εσχάτη των ποινών για ΟΛΑ τα εκατοντάδες κουρέλια, των πολιτικών και της ΤV της πατρίδας ! Το κακούργημα δεν παραγράφεται στην συνείδηση του λαού…



Γιάννης Κρούσος ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ, ΠΩς ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΠΙΘΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟΥς ΑΡΙΘΜΟΥΣ. (αυτά για να ξέρουμε πού βρισκόμαστε). 

Γιάννης Κρούσος ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. 

POROSNEWS

ΓΙΝΕΤΕ  ΜΕΛΗ  ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ  FACEBOOK   Ε Δ Ω ,   

ΝΑ  ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ,  ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΕΛΛΑΔΑ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου