Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Πέρασε το 14% η ανεργεία

ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΜΕΡΑ 1000 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΕΡΓΟΙ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.


Στους 733.000 έχουν φτάσει ΕΠΙΣΗΜΑ οι άνεργοι στην Ελλάδα, αφού άλλοι 224.000 προστέθηκαν τον τελευταίο μόνο χρόνο εκτινάσοντας τον ρυθμό άυξησης της ανεργίας στον εκπληκτικό αριθμό των 1000 περίπου επιπλέον ανέργων κάθε εργάσιμη ημέρα.

Την ίδια στιγμή και με υπαιτιότητα της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής των τελευταίων ετών με Ελληνικά Κεφάλαια, του ιδιωτικού, του δημσοίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα, εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει σε γειτονικές χώρες, μερικές εκ των οποίων τρέφουν και εκτρέφουν μίσος και έχθρα για την Ελλάδα. Χρακτηριστικό παράδειγμα το μόρφωμα των γυφτοσκοπιανών με τεράστια εισροή ελληνικών κεφαλαίων που όμως δεν στάθηκαν ικάνα να απαλύνουν το μίσος τους!

Αν προσθέσει κανείς και τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθραία εισερχόμενους μετανάστες που απασχολούνται εντός της Ελλαδικής επικράτειας, θα διαπιστώσει ότι αυτός ο αριθμός θα ήταν δυνατόν να είχε εκμηδενισθεί αν είχε ακολουθηθεί μιά έστω πιό... φιλελληνική πολιτική απέναντι στους διωκόμενους ιθαγενείς του τόπου!

"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου