Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Βομβαρδίζουν οι σύμμαχοι τη Λιβύη

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011


Βεγγάζη: 26 νεκροί έπειτα από το βομβαρδισμό της πόλης


Το αλ Τζαζίρα μετέδωσε σήμερα ότι στο νοσοκομείο Τζάλα στη Βεγγάζη μεταφέρθηκαν 26 νεκροί και περισσότεροι από 40 τραυματίες μετά το βομβαρδισμό της πόλης, χωρίς ωστόσο να μεταδώσει περισσότερες πληροφορίες.


Οι αντικαθεστωτικοί ανακοίνωσαν ότι οι δυνάμεις που είναι πιστές στον Μουαμάρ Καντάφι βομβάρδισαν σήμερα την πόλη, ενώ η λιβυκή κυβέρνηση υποστηρίζει ότι τηρεί την κατάπαυση του πυρός στην οποία συμφώνησε χθες.

Δημοσίευση 19/03/2011 16:53 Ανανέωση 19/03/2011 21:03
Σε εξέλιξη η επιχείρηση των συμμαχικών δυνάμεων, πάνω από τον ουρανό της Βεγγάζης. Μάλιστα, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γαλλικού στρατού, η αεροπορία ήδη κατάφερε να έχει το πρώτο της καίριο χτύπημα σε αντίπαλο στόχο. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για την καταστροφή τεσσάρων τανκς. Η ηγεσία του Γαλλικού στρατού ανακοίνωσε πως στην περιοχή, ήδη λαμβάνουν μέρος στις επιδρομές 20 αεροσκάφη. Παράλληλα, αυτή την ώρα όπως μεταδίδει το telegraph, μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-18 προσγειώνονται σε βάση της Σικελίας, η οποία θα αποτελέσει ορμητήριο των συμμάχων.ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ  http://www.newsbomb.gr    ΚΑΙ  http://www.on-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου