Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Για τους 59 εργαζομένους , στην Αθήνα

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης αναχώρησε σήμερα για την Αθήνα όπου και θα έχει συναντήσεις στην προσπάθειά του να επιτευχθεί πολιτική λύση στο μείζον ζήτημα που έχει ανακύψει αναφορικά με τους 59 εργαζομένους στην Διαδημοτική Επιχείρηση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.





                
          














  Ο Δήμαρχος  Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης αναχώρησε σήμερα για την Αθήνα όπου και θα έχει συναντήσεις στην προσπάθειά του να επιτευχθεί πολιτική λύση στο μείζον ζήτημα που έχει ανακύψει αναφορικά με τους 59 εργαζομένους στην Διαδημοτική Επιχείρηση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Τον Δήμαρχο στις επαφές που θα έχει θα συνοδεύσουν, ο Βουλευτής του Νομού Σ. Μοσχόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Ανουσάκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Μ. Κοτσιλίνης, ο Αντιδήμαρχος Σ. Σαββαόγλου, ο Πρόεδρος της Διαδημοτικής Α. Γαλάτης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Θ. Μιχαλάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Β. Ρουχωτάς και Α. Ζαπάντης, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της Διαδημοτικής Ν. Κουνάδης και η ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Κ. Νικολαίδου.

Οι παραπάνω θα έχουν συνάντηση την Δευτέρα στις 9:30 το πρωί στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) ενώ δεν έχει οριστεί μέχρι στιγμής το ραντεβού της Κεφαλλονίτικης αντιπροσωπείας στο Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με θεσμικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου