Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: Απών ο Δήμαρχος από την διαβούλευση με την Υπουργό Παιδείας

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ  http://kefaloniapress.gr
 ΔΗΛΩΣΗ
 
Αργά χθες (Τετάρτη) βράδυ επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Kefalonia Press η Δ/ντρια Β' βαθμιας εκπαίδευσης Σοφία Μαροπούλου προκειμένου να απαντήσει στην ερώτηση που είχαμε αναρτήσει " Πήγε ο Δήμαρχος στην διαβούλευση για την Παιδεία στο Υπουργείο; (κλικ)
maropoulou_300.jpg  Η κυρία Μαροπούλου μας επιβεβαίωσε ότι ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, δεν εμφανίστηκε στην ανοικτή διαβούλευση του Υπουργείου Παιδείας με θέμα τις συγχωνεύσεις των σχολείων, τονίζοντας ότι ήταν ο μόνος Δήμαρχος που απουσίαζε, καθώς στην διαβούλευση συμμετείχαν όλοι οι Δήμαρχοι της Ελλάδας , τα στελέχη των Διευθύνσεων εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας αλλά και αρκετοί Αντιδήμαρχοι υπεύθυνοι τομέα παιδείας και πρόεδροι Δημοτικών Συμβουλίων.
Ο Δήμος Κεφαλονιάς εκπροσωπήθηκε τελικά μόνο από τους δυο Δ/ντες της  Α' Β' Εκπαίδευσης Σοφία Μαροπούλου και Π. Μαρκάτο και από τον βουλευτή Σπύρο Μοσχόπουλο ο οποίος κλήθηκε επειγόντως τελευταία στιγμή από την κυρία Μαυροπούλου λόγω της απουσίας του Δημάρχου, προκειμένου το νησί μας να έχει καλύτερη εκπροσώπηση. 
Η κυρία Μαροπούλου θεωρεί ανθρώπινο να έτυχε κάτι ιδιαίτερο στον Δήμαρχο και να μην συμμετείχε, μπορούσαν όμως να τον ακτικαταστήσουν Αντιδήμαρχοι, ακόμα και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Την επόμενη εβδομάδα οι εκπρόσωποι της Κεφαλονιάς στην διαβούλευση, η κα Μαυροπούλου και ο κος Μαρκάτος θα δώσουν συνέντευξη τύπου προκειμένου να ενημερώσουν την εκπαιδευτική κοινότητα (εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς) για τα αποτελέσματα της ζητήτησης.
Η κα Μαυροπούλου μας αποκάλυψε ότι στην Κεφαλονιά δεν θα κλείσει κανένα σχολείο μετά από την δικοί τους παρέμβαση καθώς και ότι είχαν ιδιαίτερη συνάντηση με την Υπουργό Αννα Διαμαντοπούλου.
Περισσότερα δεν μας είπε, καθώς θα τα ανακοινώσει όλα στην συνέντευξη τύπου ενώπιον όλων των τοπικών μέσων ενημέρωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου