Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ

Η  ΦΩΤΟ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ  του Αντώνη Αγιομαμίτη ΑΠΟ http://kefaloniapress.gr


ΦΩΤΟ  ΑΠΟ ΣΚΑΛΑ  ΤΗΣ ΤΑΣΣΑΣ ΓΡΟΥΖΗ!!!!!!! ΡΕ  ΜΠΑΣ  ΚΑΙ  ΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ UFO,,, KAI ME TO ΡΟΖΑΚΙ  ΜΠΑΣ  ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΤΙΠΟΤΕ ΑΡΙΑΝΕΣ,, ΚΡΟΝΙΕΣ,,,,,,,  ΠΟΣΕΙΔΟΝΙΕΣ,,,,,,,,ΘΕΡΜΕΣ  ΑΦΡΟΔΙΣΙΕΣ!! ΝΕΜΕΣΙΕΣ  (ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΕΣΗ))  "ΝΕΜΕΣΙΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ"
ΦΥΣΙΚΑ   ΣΤΟ  ΕΝΕΤΙΚΟΝ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΗ,, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ  ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ
 ΛΙΒΥΗ : Επιχείρηση Odyssey Dawn

Πυραυλικές -και όχι μόνο;- επιθέσεις  ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ

 

Μοιράσου το Text Size Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πυραυλικές -και όχι μόνο;- επιθέσεις Με 112 πυραύλους Τόμαχοκ από πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο χτύπησαν το βράδυ του Σαββάτου Αμερικανοί και Βρετανοί τη Δυτική Λιβύη, ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα ακούστηκαν ισχυρές εκρήξεις από βόμβες και πυραύλους που έπεσαν πολύ κοντά σε χώρο διαμονής του Μουαμάρ Καντάφι.

Ανεπιβεβαίωτη από το Πεντάγωνο πληροφορία, πάντως, αναφέρει ότι οι Αμερικανοί -σε αντίθεση με όσα είχε δηλώσει ο Μπαράκ Ομπάμα- δεν χρησιμοποίησαν μόνο πυραύλους αλλά και τρία βομβαρδιστικά αεροπλάνα τύπου Β2 τα οποία έριξαν 40 συνολικά βόμβες στη μεγαλύτερη αεροπορική βάση της Λιβύης.

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες του Πενταγώνου, επλήγησαν 20 στόχοι -συστήματα αεράμυνας και ραντάρ- τα οποία έθεταν σε κίνδυνο τα συμμαχικά αεροσκάφη που εφαρμόζουν τη Ζώνη Απαγόρευσης Πτήσεων στη χώρα ενώ εξετάζεται φωτογραφικό υλικό από δορυφόρους ώστε οι επιτελείς του Πενταγώνου να έχουν μια πρώτη ιδέα για την κατάσταση όπως διαμορφώθηκε μετά τις επιθέσεις.

Η επιχείρηση έλαβε την ονομασία "Οδύσσεια Αυγή" και όπως είπαν οι Αμερικανοί, σχεδιάστηκε με τρόπο που να μην κρατήσει περισσότερο από μερικές ημέρες και να μην υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες στους κόλπους των Ενόπλων Δυνάμεων. "Με τα αποψινά πλήγματα καθαρίζουμε τον εναέριο χώρο για να επιβληθεί η Ζώνη Απαγόρευσης Πτήσεων" δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου.

Τους πρώτους βομβαρδισμούς είχαν εξαπολύσει το απόγευμα γαλλικά μαχητικά, κατά αρμάτων μάχης του κυβερνητικού στρατού στα νοτιοδυτικά της Βεγγάζης. Γάλλος αξιωματούχος ανέφερε ότι χτυπήθηκαν στόχοι που απειλούσαν αμάχους.

Από τη Βραζιλία όπου βρίσκεται, ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι έχει εξουσιοδοτήσει τις αμερικανικές δυνάμεις για περιορισμένη στρατιωτική δράση στη Λιβύη με στόχο την εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας, κατέστησε σαφές ότι οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να αναπτύξουν στρατιωτικές δυνάμεις στο έδαφος της Λιβύης και προειδοποίησε τον Καντάφι ότι οι πράξεις του θα έχουν συνέπειες.

Σ' ένα εξαιρετικά σύντομο τηλεφωνικό μήνυμά του, ο συνταγματάρχης Καντάφι είπε ότι η Μεσόγειος έχει μετατραπεί σε "πεδίο μάχης", ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει τις αποθήκες όπλων και κάλεσε τους Λίβυους να οπλιστούν και να αμυνθούν εναντίον των "αποικιοκρατών σταυροφόρων".
Η  ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ  ΔΩΣΕΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΤΙΣ  ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΩΣ ΣΤΙΓΜΗΣ  ΑΚΤΙΟΥ,, ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΑΡΑΞΟΥ  ΚΑΙ  ΣΟΥΔΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου