Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ


Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

Πολύνεκρη επίθεση στο Ιράκ
Επίθεση αυτοκτονίας με στόχο κρατική τράπεζα στο βόρειο Ιράκ προκάλεσε... το θάνατο εννέα ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκατριών.

Η επίθεση σημειώθηκε σε τράπεζα γεμάτη από πολίτες, που περίμεναν να εισπράξουν τους μισθούς τους, στην πόλη Χαντίθα, 190 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Βαγδάτης.

Οι έξι από τους νεκρούς ήταν αστυνομικοί, όπως ανακοίνωσε πηγή της αστυνομίας.
newsbomb.gr


Μαζική η συμμετοχή στο συλλαλητήριο στα Κατεχόμενα
Σε μια από τις μαζικότερες κινητοποιήσεις που έχουν γίνει ποτέ στα Κατεχόμενα, περίπου 50.000 Τουρκοκύπριοι βγήκαν χθες στους δρόμους και διαδήλωσαν κατά της Τουρκίας. Αν και αφορμή για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, που διοργανώνονται στα Κατεχόμενα από τον Ιανουάριο, είναι το πρόγραμμα λιτότητας που επιβάλλει η Αγκυρα, στο χθεσινό συλλαλητήριο κυριάρχησαν συνθήματα για πλήρη αποδέσμευση από την Τουρκία, με έμφαση στην αγωνία για την πολιτική εποικισμού, η οποία έχει ανατρέψει τα δημογραφικά δεδομένα.
Πολεμικές ιαχές από Δύση και Καντάφι
Οι ΗΠΑ απέχουν αρκετά από την απόφαση επιβολής εναέριου αποκλεισμού στη Λιβύη, βεβαιώνει η Χ. Κλίντον.
Άγρια μάχη για τα πετρέλαια στην Μπρέγκα

Εμφύλιος προ των πυλών στη Λιβύη


http://img.protothema.gr/0E5E8152EB292EED02F36EE01A730056.jpg
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αιματηρό πόλεμο απείλησε χθές Τετάρτη ο συνταγματάρχης Καντάφι σε περίπτωση στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ ή του ΝΑΤΟ στη Λιβύη.

Οι Λίβυοι θα πεθάνουν κατά χιλιάδες, αν οι ΗΠΑ ή άλλες ξένες δυνάμεις εισβάλουν στη Λιβύη, ανέφερε Μουαμάρ Καντάφι, σημειώνοντας ότι ο ίδιος προτίθεται να συζητήσει συνταγματικές και άλλες νομικές μεταρρυθμίσεις, χωρίς να γίνει χρήση βίας.

Αναφερόμενος στην Αλ Κάιντα, υπογράμμισε: "Προτίθεμαι να μιλήσω με οποιονδήποτε από αυτούς, έναν από τους «εμίρηδές» τους, οποιονδήποτε διορίσει εαυτόν (ως εμίρη), ο οποίος θα έρθει να συζητήσει μαζί μου, αλλά αυτοί δεν συζητούν (...), δεν έχουν καν αιτήματα".

Μαίνονται οι συγκρούσεις στο Σουδάν


Ξεπερνούν τους 70 οι νεκροί

Περισσότερες από 300 γυναίκες και παιδιά εγκατέλειψαν σήμερα την πόλη Αμπιέι στο Σουδάν, μετά από τρεις ημέρες συγκρούσεων, οι οποίες έχουν προκαλέσει το θάνατο δεκάδων ανθρώπων, σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη.

Ο εκπρόσωπος του στρατού του νότιου Σουδάν Φίλιπ Έιγκερ, δήλωσε ότι τουλάχιστον 70 άτομα έχουν σκοτωθεί σε συγκρούσεις ανάμεσα σε μέλη των φυλών Μισερίγια και Ντίνγκα Νγκοκ. Οι δύο φυλές βρίσκονται σε διαρκή διαμάχη για τον έλεγχο της Αμπιέι, μιας περιοχής που παράγει πετρέλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου