Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ρέει το πλαστό χρήμα στην Πάτρα


Ρέει το πλαστό χρήμα στην ΠάτραΠροσοχή συνιστά η Αστυνομία

Κύκλωμα που έχει σκοπό τη διάθεση πλαστών χαρτονομισμάτων βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα. Αυτό εκτιμά η Αστυνομία, μετά τα κρούσματα πληρωμής με πλαστά ευρώ σε καταστήματα της πόλης.

Χθες εντοπίστηκαν τέσσερα πλαστά χαρτονομίσματα σε ένα κεντρικό εστιατόριο και πλαστά 20ευρα σε καφετέρια. Η Αστυνομία συνιστά στους καταστηματάρχες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις ημέρες καθώς οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται τον συνωστισμό για να βγάλουν στην αγορά τα πλαστά χαρτονομίσματα.

Πηγή: thebest.gr

Επεσε ξύλο στην παρέλαση του Καρναβαλιού

Επεσε ξύλο στην παρέλαση του ΚαρναβαλιούΔύο κοπέλες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Άγριο ξύλο έπεσε κατά τη διάρκεια της παρέλασης του Πατρινού καρναβαλιού στην διασταύρωση των οδών Σαχτούρη και Κορίνθου όταν οπαδοί μίας ομάδας συνεπλάκησαν για άγνωστο λόγο με μέλη καρναβαλικού πληρώματος που εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο. Μέχρι και τα ΜΑΤ επενέβησαν καθώς οι επιθέσεις γινόταν ακόμη και με λοστούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο νεαρές κοπέλες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, ενώ υπήρχαν και πολλοί άλλοι που δέχθηκαν χτυπήματα. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς που χτυπούσαν τους καρναβαλιστές ήσαν κουκουλοφόροι. Αποτέλεσμα των επεισοδίων... οι μισοί από το πλήρωμα να μην παρελάσουν.

Στο μεταξύ η Αστυνομία ανακοίνωσε πως σημειώθηκαν αρκετές μικροκλοπές αλλά έγιναν και συλλήψεις για ποσότητες ναρκωτικών.

Πηγή: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου