Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ!!!!!!

Στον τελικό ο Ολυμπιακός σε ένα ματς που έσπασε καρδιές

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-2 στο... κλειστό του Ρέντη και προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου της Ορεστιάδας.
Πολλούς ήρωες θα μπορούσε να έχει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, το οποίο τέλειωσε με νίκη των «ερυθρολεύκων» με 3-2, αποτέλεσμα που τους στέλνει στον τελικό του Κυπέλλου της Ορεστιάδας.




Τον άτυπο τίτλο κέρδισε τελικά ο Ρολάντο Ντεσπέιν, ο οποίος πήρε θέση στο σερβίς στο 10-11 του 5ου σετ και έφυγε… σαν κύριος στο τέλος του ματς, αφού είχε δώσει στην ομάδα του την πρόκριση.



Ο Κουβανός ακραίος ολοκλήρωσε την ανατροπή των γηπεδούχων στο τάι μπρέικ, που στο μεγαλύτερο μέρος του «έδειχνε» Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχασαν μοναδική ευκαιρία να φύγουν θριαμβευτές από την έδρα του αντιπάλου τους, καθώς προηγήθηκαν με 6-10, χάρη στα σερβίς του Ψάρρα, που χάλασαν την υποδοχή του Ολυμπιακού, δεν μπόρεσαν ωστόσο να διατηρήσουν τη διαφορά.



Ο έτερος μικρός ήρωας των «ερυθρολεύκων» ήταν ο Ανδρέας Φράγκος, ο οποίος αντικατέστησε τον Γιαμπλόνσκι στο ξεκίνημα του 2ου σετ και άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού για τον Ολυμπιακό.
Οι παίκτες του Καλμαζίδη περιμένουν τον αντίπαλό τους, ο οποίος θα προκύψει από τον δεύτερο ημιτελικό, ο οποίος διεξάγεται αύριο ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή.


Μόνο «μελανό» σημείο στον αγώνα, η ένταση που δημιουργήθηκε στην εξέδρα από οπαδούς του Ολυμπιακού που γιούχαραν τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Πάνο Μπιτσαξή, κατά την είσοδό του στο γήπεδο.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-2
Τα σετ: 20-25, 25-21, 25-22, 17-25, 19-17

ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ   ΚΟΥΠΑ   ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου