Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΛΗΞΟΥΡΙΟΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, ΑΥΡΙΟ ΕΛΑΤΕ ΠΑΛΙ!

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ....ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΚΕΦΙ...
Ώρα 8:00 το βράδυ
Μεγάλη νυχτερινή παρέλαση!
Δυναμική και με καρναβαλοφουντοχρώματα και τρελή μουσική θα ξεκινήσει η νυχτερινή παρέλαση από το Πετρίτσειο Γυμνάσιο και θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία, παρασέρνοντας όλους μας σε ένα μοναδικό θέαμα, όπου θα συνεχιστεί το γλέντι με τους CYANNA, προσφέροντας μας ήχους και ξέφρενους ρυθμούς με rock n’ roll ήχο και έντονα ηλεκτρονικά στοιχεία.
Στη συνέχεια θα χρωματίσουμε τον ουρανό εκτοπίζοντας το σκοτάδι με φως και θόρυβο
.









 ΚΑΙ  ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΜΑΣΚΑΡΕΜΑΤΑ  ΟΠΩΣ  Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ <ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ>ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ(ΛΕΛΟΣ)...  επάνω!!
ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ ΤΟ  FACEBOOK
ΛΗΞΟΥΡΙΟΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2011  Ε Δ Ω!
ΕΎΧΟΜΑΙ  ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.
ΚΑΙ  ΚΑΤΩ:
ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΑΚΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΥΦΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ...

ΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:
Trelos Damoulianos
TΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ .Κυριακή 6 Μαρτίου

Ώρα: 3:00 το μεσημέρι
Και επιτέλους έφτακε η κορυφαία στιγμή του Καρναβαλιού!!!
Η μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση με άρματα και μασκαράτες θα ξεκινήσει ορμητικά σκορπώντας αξέχαστες στιγμές γέλιου και χαράς με προπομπό την μπάντα της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου. Όλοι οι καρναβαλιστές, όπως κάθε χρόνο, βάζουν τα δυνατά τους για να ζήσουν αυτό το τρελό ξεφάντωμα. Παρασυρθείτε και σεις μαζί του στη τρελή και μοναδική δίνη του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού, ζώντας στιγμές ανεπανάληπτες.

Αμέσως μετά, η μεγάλη μουσική συναυλία με το νεανικό συγκρότημα «SAL.A.T.A LATINA».

Οι SAL.A.T.A είναι μία μουσική μπάντα Variete που συνδυάζει το θέαμα μετά του ωφελίμου. Το όνομα μετά από ώριμη σκέψη προέκυψε από την περικοπή του χαρακτηρισμού ΣΑΛταρισμένα Άγνωστης Ταυτότητας Ατομάκια!! Οι performens που την απαρτίζουν γράφουν τραγούδια και μουσική! Χορεύουν, χειρίζονται τον λόγο σαν μέσο επικοινωνίας (αμέ!), κάνοντας ζογκλερικά και ακροβατικά κόλπα. Επιμελώς διευθετούν και τα παρακάτω…

- Εμπνέονται από την καθημερινότητα κι όχι από την επικαιρότητα!
- Κάνουν σκετς κωμικά με το κοινό, αυτοσχεδιάζουν με τον κόσμο, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα, αγκαλιάζουν το γέλιο. Τα υπόλοιπα επί σκηνής!!!
Μετά από όλη αυτή τη πανδαισία, θα γίνει το κάψιμο του Καρνάβαλου, στο χώρο της παραλίας, πίσω από το άγαλμα του Λασκαράτου. Να έχετε μαζί σας μαντίλια και πλερέζες…
Και του χρόνου!!!

Ώρα 9:00 το βράδυ
Θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος αποκριάτικος χορός τση Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου, στο εξοχικό κέντρο «ΑΠΟΛΑΥΣΗ» του Μουρελάτου στα Λέπεδα. Κοντά μας θα είναι η ορχήστρα του Μάκη Γεωργόπουλου και Διονύση Παγουλάτου.
Τιμή Εισόδου 10 €
Τηλ: 2671091691
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ....................




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου