Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ

Είναι μόλις 3 ετών και ζυγίζει 57 κιλά!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Είναι μόλις 3 ετών και ζυγίζει 57 ολόκληρα κιλά. Δηλαδή 5 φορές πάνω από το φυσιολογικό του βάρος. Ο Lu Hao από την Κίνα είναι επικίνδυνα παχύσαρκος και οι γονείς του φοβούνται για την υγεία του.

Μάλιστα οι ίδιοι λένε ότι αν και προσπαθούν να μην του δίνουν πολύ φαγητό ο μικρός γίνεται επιθετικός και τους πετάει διάφορα πράγματα. Για να χορτάσει καταναλώνει καθημερινά τεράστιες μερίδες από παϊδάκια και ρύζι.

«Αν δεν τον ταΐσουμε μέχρι να χορτάσει κλαίει συνεχώς και μας πετάει ότι βρει μπροστά του», λέει η μητέρα του μικρού αγοριού. Η κ. Chen Huan ισχυρίζεται ότι πολλές φορές στο παρελθόν προσπάθησε να περιορίσει τις ποσότητες των γευμάτων αλλά παρολαυτά δεν κατάφερε να μειώσει το βάρος του, αντιθέτως κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο βαρύς.








Οι γονείς του παιδιού πέρα από το πρόβλημα της παχυσαρκίας αντιμετωπίζουν και την κοινωνική απομόνωση αφού κανένα παιδί της ηλικίας του δεν παίζει μαζί του επειδή τον φοβούνται λόγω των διαστάσεών του.

Το απίστευτο είναι ότι ο Lu Hao γεννήθηκε λιποβαρής και για το λόγο αυτό οι γιατροί του έκαναν μια θεραπεία για να πάρει βάρος.

«Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε τριών μηνών. Από τότε δεν μπορούμε να ελέγξουμε την όρεξή του. Ο Lu Hao για να χορτάσει θέλει τρία γεμάτα μπολ με ρύζι. Ούτε εγώ και η γυναίκα μου δεν μπορούμε να φάμε τόσο. Δεν μπορεί να παίξει με τα παιχνίδια του ή να κολυμπήσει γιατί κουράζεται γρήγορα. Πολλές φορές δυσκολεύεται ακόμα και να αναπνεύσει», λέει ο απελπισμένος πατέρας που πλέον έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στους γιατρούς.
Οι γιατροί του παιδιατρικού νοσοκομείου λένε πως ο μικρός έχει την επιθυμία και την ανάγκη να καταναλώνει τόσο μεγάλες ποσότητες φαγητού λόγω ορμονικών διαταραχών.

«Ο μικρός δεν είναι μια απλή περίπτωση υπέρβαρου παιδιού. Μιλάμε για σπάνια περίπτωση παχυσαρκίας που οφείλεται σε παθολογικά και ορμονικά αίτια. Πρέπει να χάσει επειγόντως βάρος γιατί κινδυνεύει άμεσα η καρδιά του», λέει ο γιατρός που παρακολουθεί το 3χρονο αγοράκι.

penapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου