Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ετήσια Διεθνή Έκθεση Τουρισμού (ΒΙΤ) στο Μιλάνο

ΜΕΤΑ  ΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ  ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
Συμμετοχή της Ομοσπονδίας Καταλυμάτων Κεφαλονιάς-Ιθάκης στη διεθνή Έκθεση τουρισμού "I Viaggiatori" στο Λουγκάνο.
ΣΕ  ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  Ε Δ Ω  (ΣΥΖΗΓΟΣ  ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ)
Ετήσια Διεθνή Έκθεση Τουρισμού (ΒΙΤ) στο Μιλάνο
Η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Κεφαλονιάς – Ιθάκης, συμμετείχε και φέτος στην ετήσια Διεθνή Έκθεση Τουρισμού (ΒΙΤ) στο Μιλάνο (16-20 Φεβρουαρίου), δια του αντιπροέδρου της Πασκουάλε Ντ’ Αμίκο.
Φιλοξενήθηκε στο περίπτερο που είχε οργανωθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Ελλάδας – stand Ιονίων Νήσων.
Την έκθεση τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης, που σε αλλεπάλληλες συνεντεύξεις του στα Μ.Μ.Ε. πρόβαλε την σημασία του τουρισμού στην Ελλάδα και την πολυδιάστατη πολιτική της Κυβέρνησης για την προσέλευση τουριστών.
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο περίπτερο Κεφαλονιάς – Ιθάκης, ενημερώθηκε από τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, τόσο για τη δυναμικότητα όσο και την ποιότητα των καταλυμάτων μας και τόνισε την σημασία της προβολής των φυσικών και πολιτιστικών πλεονεκτημάτων των νησιών μας.
Ο κ. Ντ’ Αμίκο συζήτησε με πολλά ενδιαφερόμενα τουριστικά πρακτορεία και tour operators που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα νησιά μας και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι και φέτος θα υπάρξει αεροπορική σύνδεση από την ίδια αεροπορική εταιρεία από το Ρίμινι (Βόρεια Ιταλία) για Κεφαλονιά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Για το Δ.Σ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΤΣΑΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ          ΚΑΛΛΙΒΩΚΑ ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου