Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΙΚΗ

Απραγο έφυγε σήμερα το Γεωτρύπανο από το Ληξούρι - Τέρμα οι έρευνες

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!
 AΠO  THN  KEFALONIAPRESS.GR
trypani_300.jpgΑπραγο έφυγε σήμερα το Γεωτρύπανο από το Ληξούρι - Τέρμα οι έρευνες.
Απίστευτη εξέλιξη είχε σήμερα το θέμα του Γεωτρύπανου που κάνει έρευνες στην θαλάσσια περιοχή της Παλικής για την ανακάλυψη του ποταμού του Στράβωνα που σύμφωνα με θεωρίες άγγλων ερευνητών διέσχιζε την Παλική.
Σε έλεγχο του Λιμεναρχείου Κεφαλονιάς  η ερευνητική ομάδα είχε όλες τις απαραίτητες άδειες εκτός αυτή της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου για την οποία κανείς αρμόδιος δεν τους είχε επισημάνει ότι είναι απαραίτηση. Και ενώ διέθεταν άδειες από Υπουργείο Εξωτερικών, Αμυνας κλπ κόλησαν στην Κτηματική Υπηρεσία.
Οι διαδικασίες για την άδεια από την συγκεκριμένη υπηρεσία μπορεί να κρατήσουν πολλούς μήνες ή και χρόνια. Μετά από αυτές τις εξελίξεις και παρά τις προσπάθειες που έγιναν προς Υπουργείο Οικονομικών για την άμεση αδειοδότηση, δεν κατέστη  εφικτό.
Το γεωτρύπανο φεύγει από την Παλική, εκατομμύρια δολάρια  πετάχτηκαν στο Ιόνιο και το Project   για την επιβεβαίωση του καναλιού του Στράβωνα στην Παλική και στην συνέχεια των ερευνών για την ανακάλυψη ή όχι της Ομηρικής Ιθάκης στην Παλική, τερματίστηκαν άδοξα πριν λίγο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου