Ο κ. Παύλος Παπαδάτος με τον κ. Διονύση Κοκκόση και τον κ. Μίμη Πυλαρινό. Ο κ. Παύλος Παπαδάτος με τον κ. Διονύση Κοκκόση και τον κ. Μίμη Πυλαρινό.
Ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν την περασμένη Παρασκευή οι Σαμικοί στον επικοινωνιολόγο και εν δυνάμει υποψήφιο βουλευτή κ. Παύλο Παπαδάτο, σε μάζωξη που πραγματοποιήθηκε στο παραλιακό εστιατόριο «Δελφίνια».
Στη σύναξη παραβρέθηκαν γύρω στα 100 άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν οι αντιδήμαρχοι Σάμης και Ερίσου κ.κ. Σπύρος Κουνάδης και Μίμης Πυλαρινός, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Φιοραβάντες (που ήταν και ο «εγκέφαλος» της όλης διοργάνωσης) και Διονύσης Κοκκόσης.
O κ. Φιοραβάντες καλωσόρισε τον κ. Παπαδάτο αναφερόμενος στην αγάπη του και την προσφορά του στην Κεφαλονιά, ενώ με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον κ. Παπαδάτο και ο αντιδήμαρχος κ. Μ. Πυλαρινός.
Από την πλευρά του ο κ. Παπαδάτος, συγκινημένος τόνισε το πάθος και την αγάπη του για τα νησιά μας και αναφέρθηκε στην προτροπή του προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά να είναι υποψήφιος βουλευτής για το Νομό μας. «Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά», υπογράμμισε ο κ. Παπαδάτος.
Εκτός των προαναφερθέντων στη σύναξη πήραν μέρος και οι κ.κ. Χ. Νικολετάτου, Γ. Φιλιππάτος, Γ. Στανίστας, Στ. Μαλάκης, Μ. Αντζουλάτος, Β. Μαρούλης, Ρ. Χοδρομάρα, Π. Καρούσος, Θ. Σπυράτος, Π. Τουλάτος, Αγγ. Φλωράτου, Τ. Φιοραβάντες, Π. Ζαφειράτος, Μ. Παπαδάτος, Τ. Τζωρτζάτος, Μ. Μπενετάτος, Α. Καρούσος, ολ. Βαλσάμου, Π. Κόκκινος, Β. Κοκκόσης, Π. Κακαρούμπας, Γ. Καλλιβωκάς, Δ. Αντωνάτος, Θ. Καβαλιεράτος, Β. Κάραλης, Ελ. Κοντογιώργη, Μ. Αντωνάτος, Β. Νικολοβγιένης, Γ. Στεφάτος, Μ. Τζανάτος, Γ. Βασιλιάς, Μ. Βαγγελάτος κ.ά.
Παλιές επιτυχίες τραγούδησε ο τραγουδιστής Δημήτρης Δημουλάς συνοδευόμενος από την Ζανέτ Καπούγια και τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Πυλαρινό.