Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ο κ. Μάρκος Κοτσιλίνης

 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  ΤΗΝ http://www.kefallinia.com/


Τον κ. Μάρκο Κοτσιλίνη τον γνωρίζαμε αρκετά χρόνια πριν τόσο από την πολιτική, όσο και από την επαγγελματική του παρουσία, δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος πριν πολλά χρόνια στο Αργοστόλι, εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος. Κατόπιν επί 12 χρόνια ήταν δήμαρχος Πυλάρου, όπου παρήγαγε ένα τεράστιο έργο σε όλους τους τομείς, δρόμοι, πλατείες, υδρεύσεις, κτίρια, κοινωνικές πρωτοβουλίες, πολιτιστικά κέντρα, συνέδρια, και τόσα άλλα πρωτοφανέρωτα, όχι μόνο για την Πύλαρο, αλλά για όλο το νησί. Ανέδειξε την περιοχή του σε τέτοιο σημείο που όλοι οι Κεφαλλονίτες και οι επισκέπτες το θαύμαζαν και μιλούσαν για αυτή τη δημιουργία.
Όταν διεκδίκησε το αξίωμα του δημάρχου Κεφαλλονιάς, πολλοί προβληματίστηκαν αν θα μπορούσε να τα καταφέρει σε ένα μεγάλο δήμο με τόσα διαφορετικά προβλήματα. Οι Κεφαλλονίτες όμως, μαζί με τις γνωστές σε όλους μας δημιουργηθείσες καταστάσεις, του στέρησαν την ευκαιρία να αποδείξει σε όλους τι θα μπορούσε να κάμει στο μεγάλο δήμο, τον τίμησαν όμως ορίζοντάς τον ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.
Μετά τέσσερις μήνες θητείας της νέας δημοτικής αρχής ο κ. Κοτσιλίνης απέδειξε με τη στάση του πως είναι άξιος πολιτικός. Μεθοδικός, απλός, ουσιαστικός, εποικοδομητικός, με καλή πρόθεση, σεμνός, συνεπής, ασκεί υπεύθυνη αντιπολίτευση, είναι γνώστης των θεμάτων
και κάθε άποψη που εκφράζει έχει την ικανότητα να την τεκμηριώνει. Δεν ξεφεύγει σε ακραίες καταστάσεις, αν και πολλές φορές προκαλείται άνευ λόγου. Είναι σοβαρός άνθρωπος. Χωρίς υπόγειες διαδρομές, χωρίς σαλιαρίσματα με ΜΜΕ, σέβεται το ρόλο του καθενός και κυρίως το δικό του. 
Βλέποντας τις παρδαλές πολιτικές σουσουραδίτσες να σουλατσάρουν δώθε κείθε στην ενδεή πολιτική πιάτσα του νησιού μας, σκέφτεσαι πως ο κ. Μάρκος Κοτσιλίνης είναι ένας από τους λίγους αξιοπρεπείς πολιτικούς που απόμειναν σε αυτό το τόπο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου