Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Φόβοι για ελλείψεις στα καύσιμα

Νέο ρεκόρ έκανε η τιμή της αμόλυβδης, που διαμορφώνεται στο 1,681 ευρώ (πανελλαδικός μέσος όρος) από 1,68 ευρώ που ήταν το προηγούμενο μέγιστο, ενώ σε νέα υψηλά επίπεδα κινείται και η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, που ξεπέρασε για πρώτη φορά τα 90 λεπτά και διαμορφώνεται στα 90,1 λεπτά το λίτρο. ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ  http://www.mykefalonia.gr/


Και Φόβους για ελλείψεις στα καύσιμα προκαλεί η απόφαση των εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια να παρατείνουν την απεργία τους έως τις 19 Μαρτίου.
Η απεργία διαρκεί ήδη οκτώ ημέρες και σήμερα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Εφετείου, στο οποίο προσέφυγε η διοίκηση των ΕΛΠΕ ζητώντας να ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση που έκρινε νόμιμη την απεργία.
Τα νησιά παραμένουν οι ακριβότερες περιοχές για τα καύσιμα, με την αμόλυβδη να κλιμακώνεται έως 1,87 ευρώ το λίτρο (Κεφαλονιά), ενώ οι φθηνότερες περιοχές είναι Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Μακεδονία, με τιμές που ξεκινούν από 1,574 ευρώ.

Το πετρέλαιο θέρμανσης κλιμακώνεται αντίστοιχα έως 99,9 λεπτά (Κυκλάδες) και ξεκινά από 84 λεπτά (Πέλλα και Εύβοια). Σημειώνεται ότι η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης με μειωμένο φόρο σταματά στις 30 Απριλίου.

Πηγές της αγοράς ανέφεραν ότι δεν έχουν εμφανιστεί, ακόμη, προβλήματα στον εφοδιασμό της αγοράς με καύσιμα λόγω της δεκαήμερης απεργίας των εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛ.ΠΕ.), που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή, καθώς συνεχίζονται οι φορτώσεις από το διυλιστήριο της Motor Oil και οι εισαγωγές καυσίμων. Δεν απέκλειαν, πάντως, να προκύψουν προβλήματα τις επόμενες ημέρες.

ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου