Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Κινδυνεύουν οι συντάξεις τους

To EBEKI ενημερώνει:


1.Με ανακοίνωσή του Ο ΟΑΕΕ προειδοποιεί  ότι θα προχωρήσει , από την 1η Μαΐου σε αναστολή  καταβολής της σύνταξης όσων συνταξιούχων δεν έχουν απογραφεί  και ενημερώνει τους εν λόγω συνταξιούχους ότι θα πρέπει να απευθυνθούν άμεσα σε όποια Τράπεζα επιθυμούν προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απογραφής.
2. Τέθηκε από την Γ. Γ. Π. Σ. του Υπουργείου Οικονομικών η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Φόρου Εισοδήματος Νομικών Προσώπων από την Δευτέρα 18 Απριλίου 2011.Οι δηλώσεις αφορούν Ο.Ε., Ε.Ε., Κοινοπραξίες, Αστικές, Αφανείς ή Συμμετοχικές Εταιρίες. Η υπηρεσία καλύπτει, επίσης, την υποβολή των  εντύπων Ε2, Ε3 και Ιολογισμού-που απαιτείται να συνυποβληθούν.
Οι δηλώσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι 28 /04/2011( καταληκτική ημερομηνία)

Αργοστόλι 20/04/11
Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου                                  
Μιχαλάτος Θεόφιλος
Δηλαδή απλά  κινδυνεύουν  να χάσουν τη σύνταξη τους όσοι συνταξιούχοι του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών δεν απογραφούν, όπως αναφέρει ο οργανισμός.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του, όσοι δεν έχουν απογραφεί μέχρι σήμερα, καλούνται να πάνε σε οποιαδήποτε τράπεζα για να το κάνουν.Σε αντίθετη περίπτωση, θα κόβεται η σύνταξη από 1 Μαϊου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου