Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Δελτίο τύπου Εθελοντών Σαμαρειτών‏


Στα πλαίσια του κοινωνικού έργου των Εθελοντών Σαμαρειτών έχουμε προγραμματίσει για την Κυριακή του Πάσχα να προσφέρουμε δωρεάν παραδοσιακό γεύμα στους κατοίκους της Κεφαλλονιάς και ειδικότερα σε όλους αυτούς που ίσως δεν θα είναι σε θέση και τελικά δε θα καταφέρουν για πολλούς λόγους να γιορτάσουν την ημέρα της εορτής του Πάσχα.
Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν για περισσότερους, το καλύτερο, την προσπάθεια αυτή ελπίζουμε να υποστηρίξουν τα τοπικά καταστήματα τροφίμων, προσφέροντας μας είδη και προϊόντα αναγκαία για το γιορτινό τραπέζι.

Όλοι οι Σαμαρείτες που θα ευρίσκονται στην Κεφαλλονιά θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς όλους, τόσο για την ασφαλή έκβαση της εκδήλωσης, όσο και για να ευχαριστηθούν οι φιλοξενούμενοι μας την Άγια ημέρα του Πάσχα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της ΑΕΝΙΝ ( εμποροπλοιάρχων ), ασφαλώς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον αξιότιμο Διοικητή Αντιπλοίαρχο κ. Παναγιώτη Στουρνάρα για την πολύτιμη και άμμεση υποστήριξη του, ίσως δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε χωρίς την συμπαράσταση του.
Ελπίζουμε πως με το πέρας της εκδήλωσης να έχουμε πετύχει τον σκοπό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου