Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ!


Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση στην Κερατέα. Μετά τα νέα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν χθες και τους τραυματισμούς από τις συγκρούσεις κατοίκων με δυνάμεις των ΜΑΤ, αίσθηση προκαλεί η επίθεση αγνώστων με βόμβες μολότοφ σε οικία αστυνομικών στην Κερατέα, στη διασταύρωση της Λεωφόρου ΝΑΤΟ και της οδού Μιχαήλ Δελίση.
ΑΥΤΟ  ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ  ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ  
Έσκαψαν χαντάκι βάθους δυο μέτρων στη μέση της Λεωφόρου Λαυρίου!
Στα χαρακώματα είναι οι κάτοικοι της Κερατέας, αφού μετά τα μπάζα και το θρίλερ των τελευταίων ημερών με το άνοιγμα και κλείσιμο της Λεωφόρου Λαυρίου προέβησαν σε ακόμα πιο δραστικές λύσεις.

Τι έκαναν; ξημερώματα Πέμπτης και χωρίς κανείς να τους πάρει χαμπάρι, έσκαψαν το δρόμο σε βάθος δυο μέτρων, σχηματίζοντας χαντάκια και στα δυο ρεύματα που θα κρατήσουν κλειστό το δρόμο ακόμα και αν απομακρυνθούν τα μπάζα.

Η κατάσταση στην Κερατέα έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο, με τους κατοίκους να προειδοποιούν ότι η κίνηση αυτή είναι απλά μια προειδοποίηση, συνεχίζοντας τον κλεφτοπόλεμο με τους άνδρες των ΜΑΤ που δηλώνουν ότι έχουν φτάσει στα όρια τους.

Την ίδια ώρα, η πρώτη, η δεύτερη και η Τρίτη είσοδος της Κερατέας είναι κλειστές. Συγκεκριμένα, η λεωφόρος Λαυρίου βρίσκεται εκτός λειτουργίας από το 39ο μέχρι το 54ο χιλιόμετρο, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.


Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου