Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Οι Άγγλοι φιλέλληνες στηρίζουν τη Κεφαλονιά

AΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ  e-kefalonia.net


Οι φιλοξενούμενοι είναι κατενθουσιασμένοι από την Κεφαλλονίτικη φιλοξενία και ιδιαίτερα ενδιαφέρθηκαν για τα βιβλία που περιγράφουν το ναυάγιο του Περσέα.
Στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού στα Μεταξάτα της Λειβαθούς πραγματοποιείται επιστημονικό πρόγραμμα παρουσίασης και έκθεσης από τις 9 Απριλίου έως τις 25 Μαίου σαν φόρο τιμής στους Άγγλους Φιλλέληνες με τη συμμετοχή ερευνητών και διδακτόρων από το Πανεπιστήμιο του PLYMOUTH.
Οι φιλοξενούμενοι είναι κατενθουσιασμένοι από την Κεφαλλονίτικη φιλοξενία και ιδιαίτερα ενδιαφέρθηκαν για τα βιβλία που περιγράφουν το ναυάγιο του Περσέα που τους χάρισε ο Αντιπεριφερειάρχης. Σε συζήτηση που είχαμε μαζί τους ενδιαφέρονται και εξετάζουν μια πιο μόνιμη συνεργασία του Πανεπιστημίου με την Κεφαλονιά.
.

aggloi filellhnes


  Οι Beach Buddies της Κεφαλονιάς "ξανακτύπησαν"
beach_buddies.jpg
 Δείτε που..
Τις Αμμες και την Εγκλίνα καθάρισαν αυτή τη φορά η Ομάδα Beach Buddies την οποία αποτελούν Βρετανοί που ζουν μόνιμα στην Κεφαλονιά και οι περισσότεροι έχουν ιδιόκτητες κατοικίες εδω.
Μετά την καθαριότητα στον Κούταβο http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=19679&Itemid=179 σειρά έχουν οι παραλίες.
Σε λίγες μέρες προσγειώνεται το πρώτο charter και οι Αγγλοι Κεφαλλονίτες θέλουν να είναι το νησί μας έτοιμο και πεντακάθαρο να δεχτεί τους συμπατριώτες τους
Ε, δεν θα πέσει η μύτη μας να τους πούμε ένα "Ευχαριστώ"!
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΥΣΙΟΥ  ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 
ΤΗΣ  KEFALONIAPRESSGR Ε Δ Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου