Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

Η κ. Λούκα Κατσέλη για την ανεργία

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Λούκα Κατσέλη η οποία αναμένεται στην Κεφαλλονιά τις ημέρες του Πάσχα, δήλωσε σχετικά με το μείζον πρόβλημα της ανεργίας: «Όσο η ύφεση της οικονομίας συνεχίζεται, τόσο η ανεργία θα αυξάνεται.
Μείωση της ανεργίας θα έχουμε όταν πάρει πάλι μπροστά το μηχανάκι της οικονομίας, τονωθεί η αγορά, γίνουν επενδύσεις και επιστρέψει η χώρα σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Στο μεταξύ, με τα προγράμματα στήριξης της απασχόλησης που υλοποιούνται και τα νέα προγράμματα που ξεκινούν όπως αυτό της κοινωφελούς εργασίας, μέσω των οποίων θα ωφεληθούν 55.000 άνεργοι, βάζουμε ανάχωμα στους ρυθμούς αύξησης της ανεργίας. Χωρίς τα μέτρα αυτά η ανεργία θα ήταν τουλάχιστον  κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερη. Ταυτόχρονα, με τα Τοπικά ολοκληρωμένα Προγράμματα Απασχόλησης, προετοιμάζουμε το ανθρώπινο δυναμικό, για να στηρίξει αποτελεσματικά της αναπτυξιακές δράσεις της κάθε Περιφέρειας.
Η αναπτυξιακή επανεκκίνηση και η στήριξη της εργασίας, αποτελούν τις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας ως Κυβέρνηση το 2011».
Δ.Τ. Υπουργείου Εργασίας
Αντιγραφή από την  http://www.kefallinia.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου