Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

H Μαριώ στον Αστραίο της Κεφαλονιάς

  Μ.Σάββατο 23 , Κυριακή του Πάσχα 24 & Δευτέρα του Πάσχα 25 Απρίλιου


Η ρεμπέτισσα Μαριώ, συμπληρώνει φέτος 51 χρόνια στο ελληνικό τραγούδι και παρέα με τον Δημήτρη Λίβανο στο μπουζούκι, συνθέτη και μόνιμο συνεργάτη της Μαριώς τα τελευταία χρόνια θα μας ταξιδέψουν με ρεμπέτικα, παλιά και σύγχρονα λαϊκά, σμυρναίικα, παραδοσιακά και δημοτικά.
Μαριώ
Η Μαριώ ανέβηκε για πρώτη φορά στο πάλκο σε ηλικία 13 χρόνων κι από τότε τραγουδάει σε χώρους της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας, της υπόλοιπης Ελλάδας
αλλά και σε διεθνή φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Κυκλοφόρησαν δίσκοι της με τραγούδια σμυρναίικα, ρεμπέτικα, λαϊκά και έντεχνα. Ερμηνεύει εξαιρετικά εκτός από τα ρεμπέτικα της Θεσσαλονίκης (Ο μάγκας ξεχωρίζει, Ο πράσινος ο μύλος, Τρίτη Πέμπτη μακαρόνια), τα ρεμπέτικα με θέμα τον έρωτα, τη γυναίκα, τη θλίψη και τους μποέμηδες. Ακόμα είναι εξαιρετική ερμηνεύτρια στα λαϊκά της δεκαετίας του ‘50 και του ‘60 που διαδέχτηκαν τα ρεμπέτικα με πολλές αναφορές στην οικογένεια, στη μετανάστευση και στο όνειρο για μια καλύτερη ζωή, μέχρι και τραγούδια σύγχρονων δημιουργών που γράφτηκαν για τη φωνή της.
Πέρσι η Μαριώ γιόρτασε 50 χρόνια στο τραγούδι και κυκλοφόρησε το cd με τίτλο «50 χρόνια διαδρομή», μια live ηχογράφηση με τα καλύτερά της τραγούδια.

Αστραίος
Τηλ κρατήσεων 2671069152 begin_of_the_skype_highlighting              2671069152      end_of_the_skype_highlighting

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου