Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

H Σκάλα επί ποδός για τη νέα σεζόν



skala_season_300.jpg
Φωτο-ρεπορταζ: Απόστολος Τραυλός
 ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ kefaloniapress.gr, ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ  ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΕΣ  ΦΩΤΟ.
 skala_season0.jpg
 
 
Κερδίζεται η μάχη με το χρόνο.
Δημοτική και κοινοτική Αρχή με επίπονες και στοχευόμενες παρεμβάσεις πετυχαίνουν να βελτιώσουν πάρα πολύ την κατάσταση του χωριού μας ώστε να είναι έτυμο να φιλοξενήσει τους επισκέπτες της Πρωτομαγιάς αλλά και τους πρώτους τουρίστες.
Οι παρεμβάσεις αυτές είναι ανάσα ζωής για τους επιχειρηματίες του χωριού οι οποίοι αγωνιούν για την τουριστική σεζόν όπου και ίδιοι ετοιμάζονται εντατικά για την Πρωτομαγιά και το καλοκαίρι.
Με λίγα λόγια, σας καλούμε όλους να τιμήσετε και φέτος το χωριό μας και να είστε σίγουροι, ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία μας.
Τα προβλήματα δεν τελείωσαν, αλλά πραγματικά, όπως αντέδρασαν οι κάτοικοι στη ταλαιπωρία που αντιμετώπισαν με μεγάλη υπομονή καθημερινά, πρέπει να υπογραμμιστεί ότι αντέδρασε και ο Δήμος, μπορεί καθυστερημένα αλλά το αποτέλεσμα μετράει.
Εγώ θα συνεχίσω να καταγγέλλω τα κακώς κείμενα γιατί αυτός πιστεύω είναι ο ρόλος μου, να προωθώ την αγωνία και κάθε μορφή αντίδρασης των προβλημάτων από τους κατοίκους. Άλλωστε χαίρομαι που μπορώ μέσα από το βήμα του internet να ενημερώνω το καθένα σας και να χρησιμοποιώ κάθε μορφή πίεσης με τα ρεπορτάζ μου. Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει και παρακινώ το καθένα να κάνει το ίδιο.
Η Σκάλα όπως και όλη η Κεφαλονιά είναι αναμφισβήτητα ένας μικρός παράδεισος, δε το λέω εγώ αλλά κάθε ξένος επισκέπτης που εντυπωσιάζετε από τις φυσικές ομορφιές και εύχεται να ήταν Κεφαλλονίτης. Πρέπει λοιπόν να θυμίζουμε καθημερινά στο Δήμαρχο μας να κάνει πράξη τα λόγια που ειπώθηκαν πριν τις εκλογές για μια πραγματικά ισχυρή Κεφαλονιά.
ΤΡΑΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
 
 skala_season1.jpg
 
 skala_season2.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου