O παραμυθένιος χώρος για παιδιά που δημιουργήθηκε στο πάρκο Πρόκρις στα Μαζαρακάτα ετοιμάζει Πασχαλινές Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους την Μεγάλη Τετάρτη και την Μεγάλη Πέμπτη.
Πασχαλινές εκδηλώσεις στον Παιδότοπο “Πρόκρις” στα MαζαρακάταΘα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς με παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες. Τα παιδιά θα μπορέσουν να κατασκευάσουν υπό την καθοδήγηση παιδαγωγών τις δικές τους λαμπάδες, αλλά και να βάψουν πασχαλινά αυγά. Θα υπάρξει κυνήγι κρυμμένου θυσαυρού με πολλά δώρα.
Μια έκτακτη πασχαλινή αγορά θα συνυπάρχει με τις παιδικές  δραστηριότητες για τους μεγάλους. Η γνωστή Καλλιτεχνική Εκθεση (Craft Market) του Πάρκου Πρόκρις θα λειτουργήσει εκτάκτως την Μεγάλη Τετάρτη και την Μεγάλη Πέμπτη από τις 4 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ. Σε αυτήν θα συμμετέχουν και θα εκθέτουν τα Πασχαλινά τους έργα διάφοροι ντόπιοι καλλιτέχνες και παραγωγοί.
O Παιδότοπος Πρόκρις είναι πλήρως εξοπλισμένος με παιχνίδια και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους με ιδιαίτερη έμφαση στις μικρές ηλικίες από 1-12 ετών και παρέχει ασφάλεια, ξεγνοιασιά και απόλαυση.  Ένας χώρος γεμάτος θετική ενέργεια, όπου οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν πίνοντας τον καφέ τους με άνεση στο ειδικά διαμορφωμένο σαλόνι, ενώ τα παιδιά έχουν την ευκαιρία για ατελείωτο παιχνίδι!
O Παιδότοπος ΠΡOΚΡΙΣ, ο μεγαλύτερος και πιο σύγχρονος Παιδότοπος στην Κεφαλονιά, προσφέρει ασφαλή ψυχαγωγία, άθληση, μουσικοκινητική, θεατρικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες και βοηθάει τα παιδιά να εκφράζονται ελεύθερα μέσα από το παιχνίδι, να μαθαίνουν και να εκτονώνονται δημιουργικά!
Λειτουργεί καθημερινά από τις 6 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. από Δευτέρα έως και Παρασκευή και από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ. το Σάββατο και την Κυριακή. Για ονειρεμένα παιδικά Πάρτυ, ή όποια άλλη εκδήλωση επιθυμείτε, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Παιδότοπου ΠΡOΚΡΙΣ θα σας βοηθήσει να το πραγματοποιήσετε! Στον Παιδότοπο, εκτός από παιδικά πάρτυ, διεξάγονται και θεατρικές παραστάσεις, καθώς και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν γονείς και παιδιά!
  • Εικόνα από τον Παιδότοπο “Πρόκρις” στα Μαζαρακάτα
    Εικόνα από τον Παιδότοπο “Πρόκρις” στα Μαζαρακάτα
  • Εικόνα από τον Παιδότοπο “Πρόκρις” στα Μαζαρακάτα

    Εικόνα από τον Παιδότοπο “Πρόκρις” στα Μαζαρακάτα