Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ιταλικοί ύμνοι για Ολυμπιακό!


http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/ab77854639360d8c41549485bb8fb99c_L.jpg?timestamp=943912800Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκαν οι Ιταλοί για τον Ολυμπιακό...
σε αφιέρωμά τους!

Συγκεκριμένα,  η ιταλική ιστοσελίδα «calcio.fanpage.it», κάνει ειδική αναφορά στις πρωταθλήτριες ομάδες όλης της Ευρώπης χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό ως την πιο δοξασμένη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ δεν παραλείπει να κάνει ξεχωριστή μνεία στον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και στους υπόλοιπους Ισπανούς των «ερυθρόλευκων».
«Στην Ελλάδα, το γεγονός πως ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από διάλειμμα ενός χρόνου, επιβεβαιώνει ότι είναι η πιο δοξασμένη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου φθάνοντας τους 38 τίτλους πρωταθλητή. Η επιτυχία βέβαια δεν ήρθε τυχαία, αφού το ισπανικό στοιχείο ήταν έντονο στην ομάδα. Από τον Βαλβέρδε μέχρι τον Ραούλ Μπράβο, τον Νταβίντ Φουστέρ, τον Ουρτάδο και τον Ριέρα. Όλοι τους ήταν από τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν στην οποία η ομάδα εξασφάλισε το εισιτήριο της για το Champions League», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα των Ιταλών.
onsports 
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ : 24ωρο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου