Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Nέες κόντρες στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Mάρκος: «Oχι στα Kαλλιστεία-Kρεοπωλεία». Γνήσιος: «Mάρκο, ξέχασες τις Bραζιλιάνες;».

Nέες κόντρες στο Δημοτικό Συμβούλιο. Mάρκος: «Oχι στα Kαλλιστεία-Kρεοπωλεία». Γνήσιος: «Mάρκο, ξέχασες τις Bραζιλιάνες;».Νέα μεγάλη κόντρα έγινε στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου μεταξύ του δημάρχου κ. Αλέξανδρου Παρίση και του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Μάρκου Κοτσιλίνη, με αφορμή τη διοργάνωση, λίαν προσεχώς, Καλλιστείων στην Παλική (Ξι), διοργάνωση την οποία στηρίζει ο Δήμος Αργοστολίου. Χαρακτηριστικός είναι ο παρακάτω διάλογος:
Κοτσιλίνης: «Γιατί ο Δήμος στηρίζει τα ιδιωτικά Καλλιστεία; Δηλαδή, τα σύγχρονα κρεοπωλεία; Αυτού του είδους οι εκδηλώσεις δεν συνάδουν με την κουλτούρα και τον πολιτισμό της Κεφαλονιάς. O Δήμος Κεφαλονιάς πρέπει να σταθεί μακριά από τέτοια Καλλιστεία»!
Παρίσης: «κ. Κοτσιλίνη, που θέλεις να βγεις κι από πάνω, εσύ έφερνες κάθε Καθαρά Δευτέρα τις ξεβράκωτες Βραζιλιάνες στην Αγία Ευφημία! Και τις πλήρωνες κιόλας! Εμείς ως Δήμος Κεφαλονιάς απλά στηρίζουμε τα Καλλιστεία, χωρίς να δαπανήσουμε ούτε ένα ευρώ».
Να προσθέσουμε ότι ενώ μιλούσε ο κ. Κοτσιλίνης, εκφράζοντας την αντίθεσή του στα Καλλιστεία, ο αντιδήμαρχος κ. Σάββας Σαββαόγλου ακούστηκε να λέει: -Είσαι ανέραστος! Γι’ αυτό τα λες όλα αυτά!
Στη συνέχεια όμως της συζήτησης ο κ. Σαββαόγλου ανακάλεσε τη φράση του, ζητώντας συγνώμη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ  PORTAL ΤΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ kefalonianmantata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου