Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΑΤΑΣΗ για τα εικαστικά "ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ 2011" στο Μουσείο Γουναρόπουλου‏



 

Έως την ερχόμενη Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011 θα διαρκέσει τελικά η εντυπωσιακή έκθεση των περίφημων "ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 2011" του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας, που επιμελείται ο γνωστός και διακεκριμένος Κεφαλονίτης εικαστικός - επιμελητής εκθέσεων Μιχαήλ Ρωμανός, στο Μουσείο Γουναρόπουλου, στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, η πολυσυζητημένη αυτή εικαστική έκθεση παρατείνεται για άλλη μια εβδομάδα, λόγο της ιδιαίτερα μεγάλης προσέλευσης του φιλότεχνου κοινού.
 


Τα εγκαίνια των "ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΗΣ" είχαν τελεστεί από τον δήμαρχο Ζωγράφου κύριο Κώστα Καλλίρη που είναι και ο πρόεδρος του Μουσείου Γουναρόπουλου, μαζί με τον αντιπρόεδρο του Μουσείου κύριο Ηλία Γουναρόπουλο, παρουσία των συμμετεχόντων καλλιτεχνών, πλήθους φιλότεχνων, καθηγητών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών,


ηθοποιών και προσωπικοτήτων από το χώρο των τεχνών και των γραμμάτων γενικότερα, ενώ εκτός του Μιχαήλ Ρωμανού που επιμελείται την έκθεση και εκθέτει δύο έργα του από την νέα του ενότητα τα "ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ" συμμετέχει και ο Κεφαλονίτης καλλιτέχνης Παναγής Αντύπας, ο οποίος έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στο κοινό με το εντυπωσιακό έργο που εκθέτει.
Μεγάλη έκπληξη των "ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 2011" στο Μουσείο Γουναρόπουλου αποτελεί και η πρώτη παρουσίαση έργων των ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ καλλιτεχνών για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ που θεσπίζει από φέτος το Φεστιβάλ.


Ενώ για πρώτη χρονιά τo Αrt - Fashion Party των καλλιτεχνών των "ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΗΣ" θα πραγματοποιηθεί στην Μύκονο, προς τα τέλη Αυγούστου, με τη συμμετοχή της πρωτοποριακής ομάδας "ROMANOS & FRIENDS" και πλήθος συμμετέχοντων καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα...


Το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας, που επιμελείται ο Μιχαήλ Ρωμανός, και φέτος διανύει τον τέταρτο χρόνο επιτυχημένης παρουσίας του, προσφέροντας μία σύγχρονη πλατφόρμα επικοινωνίας της τέχνης με το φιλότεχνο κοινό, παρουσιάζει νέους κυρίως καλλιτέχνες, που έχουν να προτείνουν μια αξιόλογη εικαστική πρόταση που αφορά τη ζωγραφική, τη γλυπτική, την καλλιτεχνική φωτογραφία, το ψηφιδωτό, το εικαστικό κόσμημα, το κολλάζ και τις εικαστικές εγκαταστάσεις.
Τα εικαστικά "Δρώμενα Τέχνης" λαμβάνουν χώρα σε επιλεγμένες γκαλερί και αίθουσες τέχνης των Αθηνών ενώ οι διαδοχικές εκθέσεις που αποτελούν τον κορμό της μεγάλης σπονδυλωτής έκθεσης, χαράσσουν μία ενδιαφέρουσα εικαστική διαδρομή στο φιλότεχνο κοινό. Σε κάθε χώρο τέχνης παρουσιάζονται αντιπροσωπευτικά έργα των καλλιτεχνών ενώ ταυτόχρονα προβάλλονται ψηφιακά, για ένα χρόνο, από το δημοφιλή ιστότοπο προώθησης πολιτιστικών γεγονότων του Φεστιβάλ "Δρώμενα Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης και Πολιτισμού"  

Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου
Γουναροπούλου 6, Άνω Ιλίσια, Aθήνα
τηλ. 210 7487657, 210 7777601

Διάρκεια: έως την Τετάρτη 13/7/2011
Ώρες λειτουργίας: Τρ.-Τετ. 09.00-13.30 & 18.00-21.00
Πεμ.-Σαβ. 09.00-15.00 Κυριακή & Δευτέρα κλειστά
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου